([info]methodrone) wrote on July 30th, 2018 at 02:55 pm
Jā precīzi, mani amerikāņi arī uzreiz pļurkst par visām viņa sliktajām rakstura īpašībām, smugness un unsightliness. Kamēr man uzreiz rodas reakcija, bet kā tad ar visiem jūsu līdzcilvēkiem, kas viņu ievēlēja, kā tad ar viņu sāpi? Vai tā neskaitās, jo jums nepatīk viņa humora izjūta? Un kā ar labajām lietām, kas paradoksāli ir paveiktas? Vai tās neskaitās, jo jums nepatīk viņa frizūra? Kā var būt tāda tuvredzība.

Tas, ka rūpīgi safabricēta, stilīga personība līderī var šķist svarīgāka par viņa darbiem un vērtībām, protams, ir likumsakarīgi pasaulē, kura ir atsacījusies no paša "vērtību" fakta, vai pat vairs jau nenojauš, ka value hierarchy is a thing, vai ka jebkas var būt vērtīgāks, par plikām emocijām/reakcijām. Bet par to ir tik ļoti ļoti daudz runāts, šķiet.

Latvijas laukos jau ir ļoti līdzīgi? Man šķiet, ka lai arī ir gana cilvēku, kas mēģina aprakstīt un izprast šos procesus, paši procesi, kā slimība izplatās ātri un neglābjami. Izmirs pēdējie cilvēki, kas vēl atcerās kā ir dzīvot ārpus narcisisma, un viss.

Skaista dziesma un klips.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: