([info]methodrone) wrote on April 2nd, 2018 at 10:13 pm
"They want to justify their guilty consciences, to justify their guilty acts."
Šovakar netīšām sāku skatīties Wild Wild Country, kas, protams, likumsakarīgi un nepieciešami nokrita kā no zila gaisa atklāsmju piesātinātā brīdī. 

Filma stāsta par Ošo komūnu, kas izrādās bija pretty much seksa kults + rozā drēbes + satan + ego fun, un tās piedzīvojumiem Oregonā + manuprāt, uncanny  demonstrējums dvēseles nozagšanai, jeb labprātīgai atdošanai. Astoņdesmitajos gados Ošo ar kultu pārvācās no Indijas uz miniatūru Amerikas miestiņu Antelope, kuru apdzīvoja 40 mīlīgi, taisni ļautiņi. Kults auga un pletās kā vēzis, pārbiedējot ļautiņus ar seksa skaņām un variētu teroru. Esmu noskatījusies tikai trīs no sešām daļām, bet mani ir pārņēmis dziļš aversion and ickiness and exasperation and bitterness. Pats groteskākais pārdomu objekts filmā līdz šim ir Ošo sekretāre Šīla, kura šķiet properly possessed, un uz iebiedēto vietējo iedzīvotāju trauksmi atbild ar "Tough titties." vai "Jesus said turn the other cheek, I say take both of their cheeks!" Plus vēl fragments filmā, kur rāda kadrus no filmas Ashram in Poona, kur, well, basically cilvēki kailā orģijā viens otram uzklūp kā mežonīgi zvēri, viens otru dauza, sodomizē, rēc, kratās violently, visi skarīt čupā transā un lokās, being generally possessed. Tos kadrus skatoties, man bija jāsakrusto rokas sev priekšā for any sort of protection it could give to my tiny startled heart. Tas burtiski izskatījās, kā cilvēks ir atdevis savu ķermeni demoniskām entities, lai tās caur viņu uzdzīvo.

Iesaku šo dokumentālo filmu noskatīties, kā pamācību elkdievībā, arī sort of applies to what JP warns against in terms of loss of individuality and tyranny, plus demonic possession, plus kā ieskatu - brīdinājumu tam, kas varbūt notiks ar cilvēci nākotnē, ja/ drīzāk-kad viņi visu savu dvēseli atdos visādiem identity, ego kultiem, general ļaunumam.

Totāls blimey.

Turpināšu skatīties, un gribu vēlāk izvērst, kā šis papildina manu pēdējo dienu atklāsmju domas un sapratni.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: