29 July 2016 @ 04:03 pm
partypartypartypartyafterparty  
pirms paaris dienaam man atkal bija uznaacis ekstremaals pms besis. shkjiet ka ar katru gadu pms besis kljuust aizvien skaudraaka realitaate. es senaak domaaju, ka tas ir glupu un garlaikotu damachku attaisnojums un urbaans miits, bet tad kaut kur ap 25 gadiem, es sapratu, ka maniem garstaavoklju zemajiem punktiem ir ljoti regulaara frekvence, kas sasaucas ar periodu. pms besis ir tad, kad nedeelju pirms menkaam saac justies aizdomiigi pret visu that you thought you had dealt with, viss kas ir benevolent kljuust malevolent. saakumaa vienkaarshi kaut kaadas lietas kaitina, un shkjiet uzrodas kaa shkjeershlji lai konfronteetu tavus sapuvushoss demonus, kas jau simts gadus no pusaudzhu vecuma tev tup dveeselee. tad pilniigi bez briidinaajuma iestaajas totaala pms bomba, tu vienkaarshi kljuusti par tumshu, zveereejoshu raganu, kura nicina sevi un visus citus, tad es parasti apseezhos pustumsaa ar dienasgraamatu gultaa, klausos drausmiigas dzhona mausa dziesmas, un rakstu taadas lietas kaa, ka mana sakropljotaa dveesele pusnaavee asinjaini raustaas suudainaa bezceriibas bedree kameer tu stulbais dievs, kuru starpcitu es ieniistu, vulgaari par to smejies, un tamliidziigi. tad es nolieku dienasgraamatu malaa, veelaizvien pustumsaa apguljos ar seju pret logu un tikmeer klausos kaut kaadu drausmiigu dzhonu mausu liidz aizmiegu, skatoties bezmeerkjiigi, jo man acis ir pilnas ar vaajpratu un izmisumu, tikai es neaizmiegu, tikai pusmiegaa grozos uz vieniem tad uz otriem saaniem, tad es aizmiegu, un tad es vienmeer, katru pms redzu kaut kaadu drausmiigu murgu, kuraa vienmeer ir kaut kas paranormaals un biedeejoshs. shoreiz es redzeeju, ka seezhu vannasistabaa un shkjirstu savu pierakstiito dienasgraamatu, kur bija visindiigaakaas lietas, ko manas muljkjiigaas smadzenes vareeja savirkneet, un uz taam skatoties, lapaa atveeraas kat kaads tumshs portaals, es virs taa tureeju roku, un jutu shausmiigu pretestiibu, es sapratu, ka man tas portaals ir jaaizver, citaadaak es pazudiishu nebuutiibaa uz visiem laikiem. tad es speeji pamostos un istaba apkaart ir draudiiga, biistama, mazliet ljauties sapnja sajuutai, un es tuuliit ieraudziishu deemonu naakam aaraa no stuura, durviim, loga, naakam peec manis, jo es tachu piekritu saatanam. tad es neminstinoties izlecu no gultas, izpleeshu ljaunaas lapas no dienasgraamatas un sapleeshu un apleju ar uudeni, saburzu, iemetu miskastee, luudzu dievam piedoshanu, un piesaucu enjgjeljus, lai sargaa mani no elementaaljiem

naakamajaa riitaa es juutos normaali, tikai tizli, apaatiski un hormonu piechakareeta. bet man viss viens, jo vismaz es vairaak neesmu ragana, un eksorcisms ir beidzies.

naakamaas dienas vakaraa es nejaushi aizeju uz gogol bordello koncertu. eugene hutz bez krekla, nosviidis, izspuurushiem matiem, skaistu degunu, sviitrainaas, sapliisushaas biksees, baalu aadu, trakaam aciim, sarkanviina pudeli rokaa skraida pa skatuvi, shljakstaas ar viinu, immigrant imigrant imigrant punk, cilveeki eiforiski krataas un leekaa un plaudee un sauc, es arii, tagad vinjsh leekaa uz vienas kaajas ap otru virpinot gjitaaru, they always were afraid that i was schizophrenic, tagad vinjsh aplej sevi ar viinu, accelerating protons, un smejaas un smaida, still holding up in all my ways, un es izlemju, ka visu atkilkusho dziivi pastaaveeshu kaa gypsy punk, ja ne aareeji tad noteikti dveeselee.

peec koncerta naktii atnaaku maajaas, pa celjam ofijaa nopeerku roltonu un mineraaluudeni, so pohuj
 
 
simfonija: gogol bordello - sally