([info]methodrone) wrote on July 6th, 2016 at 09:23 am
iluzors jo nepastaaviigs. nekas kas ir iists nevar izbeigties man shkjiet. so mainaas visaadas pasaules ainavas un objekti un idejas, bet ko tie visi maaca - noraada uz cilveeka truukumiem, nesapratni, miilestiibas truukumu pret sevi vai citiem. marksism un paareejais arii ir tikai shaads ampluaa. varbuut tu nepanjem liidzi tos, jo saproti, ka taas idejas nav pilniigas, taapeec nav pilniigs patiesiibas atspulgs, taapeec tu taas noskaldi nost un panjem sev liidzi to patiesiibas graudinju, vieninieku vai nulliiti, kas tavu praatu padara par gramu elastiigaaku un plashaaku un meistariigaaku pilnaas patiesiibas integreeshanas noluukam.
taapeec marii man shkjiet, ka visas paraadiibas ir tikai carrier, kaut kaadi sapnji kas naak un paariet, un cilveeks var suudzeeties par to mainiigmu un mirstiigumu, bet apzinaas, ka tie ir vinja vieniigie riiki sevis sagatavoshanai prieksh kopainas, lielaas patiesiibas.
taapeec man arii shkjiet, ka tas ko tu nevari anuleet no bijushaa, ir mazs patiesiibas izkristalizeejums, bet overall pieredze obviously boja transient thus not omnipotent and forever true
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: