([info]methodrone) wrote on May 28th, 2016 at 11:04 am
es domaaju ka var cilveekus piemaaniit noteelojot to kaa nav, ja izdodas pashu piemaaniit noteelojot to kaa nav. dawkins ok, bet jaunaakie neirozinaatnes peetiijumi ironiski atziist, ka cilveekiem predominantly smadzenes straadaa top-down veidaa, proti, ne jau vinji uztver realitaati (tai skaitaa citu cilveeku vibes) taadu kaada taa ir uznjemot visaadus perceptions and trying to make sense of it. bet, driizaak they are predicting it, reality is the best possible prediction a brain can make from what it has learned so far. so nevar teikt, ka vispatiesaakaa un galiigaa realitaate ir vienkaarshi tas, kas mums shkjiet, jo mees kaut kad savas iisaas limiteetaas dziives laikaa samaaciijaamies to no citiem cilveekiem, kam arii bija limiteeta sapratne.
so, ja man kaut kur eksistee dumja doma, ka manas smarzhas pozitiivi ietekmees manus koleegjus, tad to es arii redzeeshu, un tad man nebuus jaadziivo ar crippling angst ka vinji redz manu true self. jaa varbuut taa ir dziivoshana savaa iedomu burbulii, bet dziivoshana by default ir dziivoshana kaut kaadaa predictive burbulii par to kas vispaar apkaart notiek.
laikam sanaaca, taa ka teelojot prieksh citiem es vienkaarshi teeloju prieksh sevis un it works

par to samaaksmotiibu - jaa, vinja ir diezgan saskataama, bet es domaaju, ka gan jau cilveeki lielaakaa vai mazaakaa meeraa nojaush ka pashi un visi citi izliekas, bet tas tiek dariits lai vienkaarshi turpinaatos dziive. kaada ir alternatiiva? sabiedriibas disintegraacija un haoss? disintegraaciju un haosu var panaakt viegli un jebkuraa briidii, bet lai jau izliekas un mazliet ilgaak notiek pasaule. teiksim sheit anglijaa taa izlikshanaas ir tik saapigi permeating uz katra stuura, cilveeki pat nekauniigi taisa tos fake smiles, kur vinji uz sekundi pasmaida kameer uz tevi skataas vai sveicinaas un tad noveershoties atkal ienjem savu miserable doom face.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: