([info]methodrone) wrote on March 12th, 2016 at 05:28 pm
bet cik ilgi tad tu parasti tur staavi, plaano staaveet? teiksim, vai visu muuzhu? vai arii it's not a fixed contract un tu pieljauj ka ja pienaaks kaut kaadi neparedzeeti circumstances, ka tu buutu ar mieru atsaciities no pashreizeejaa skatpunkta pareizaaka skatpunkta vaardaa?

redzi, atkal sanaak taa pati mulljaashanaas, neuzticeeshanaas savam skatpunktam. vai arii driizaak, apzinoties, ka katrs spacetime skatpunkts ir seciigs un likumsakariigs un viss kas cilveekam ir, ka probleema ir tajaa ka ir gruuti saprast kursh ir tas briidis, kad ir pienaacis laiks citam skatpunktam. vai arii skatpunkti pashi savirkneejas automaatiski. cilveeks it kaa atmostas citaa skatpunktaa, nezinot, kaa vinjsh tur ir nonaacis, un tas shkjiet paaraak nesakariigi. vai nu vaina ir skatpunktaa vai cilveekaa izveelees. bet nee shii atkal ir mulljaashanaas refleksijaa, es nezinu vai shis skatpunktu jautaajums vispaar kaut kur ved.

piekriitu, ka noder vienkaarshi pietureeties pie "te es stāvu un nevaru citādāk" uz kaadu indefinite laiku whatever happens next
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: