([info]methodrone) wrote on February 24th, 2016 at 01:46 pm
tev taisniiba. buutiibaa jau 'veeleeshanaas' nav tik vienkaarsha. taa sastaav no energjiju proporcijaam, ja pavadoshaas bailes ka rezultaata nebuus ir speeciigaakas, tad arii nebuus, ja fokuss uz to ka kaut kas pietruukst ir lielaaks, tad tas gjeneree attieciigas energjijas. ja bailju nav tik daudz bet veelmi pavada 'sajuuta' ka buus un ir viegli tad arii ir. ja kaut ko vajag, ja cilveeks ir ripe for something, tad arii paarsvaraa pavada shis viegli un buus.

es sheit fokuseeju uz to, ka by default 'veelme' biezhi sevii ietver faktu ka tev nav tas ko veelies. respektiivi nav iespeejams veeleeties to, kas tev ir. un veelmes piepildiishanaas ir atkariiga no taa vai 'sajuuta' ka tev kaut kas pietruukst ir speeciigaakaa nekaa 'sajuuta' ka tev tas ir vajadziigs un tas ir iespeejams.

respektiivi viss ir taadas 'sajuutu' proporcijas, ciinjas. un to kaadas sajuutas cilveekaa iekshaa ciinaas vinjsh pats paarsvaraa neizprot.

taapeec jau vizualizaacijas un domu speeka dzheki vienmeer uzsver, ka lai kaut kas piepildiitos tas ir 'jaaizjuut', ka manifestaacija rodas nevis no domas bet gan no sajuutas. no personiskaas pieredzes, man 'veelmi' parasti pavad diezgan lekna 'truukumu', 'neesamiibas', 'longing' sajuuta. bet ja ir kaut kaada iista 'vajadziiba' tad nav citu variantu kaa to dariit, tas ir vieniigais ko tu vari dariit par spiiti jebaadaam baileem vai iedomaatiem shkjeershljiem,
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: