([info]methodrone) wrote on November 19th, 2015 at 07:27 pm
es domaaju, ka no pagaatnes var gan daljeeji atkratiities, caur tagadni, jo tagadnee pagaatnei ir potenciaals noziimeet kaut ko citu nekaa toreiz, vai arii vispaar neko neoziimeet and it can be dismissed now. aptuveni taa, ka liidz ko tu saproti probleemu, probleema izzuud, paliek tikai risinaajums un tu kjeries pie naakamaa un probleema ir tikai zuudosha atminja. un par taadu pagaatni par ko saka, no kuras nevar atkratiities, taa man shkjiet varbuut ir problemaatiska pagaatne, kurai taadai nav jaabuut, ja tiktu pielikts effor to saprast un neitralizeet. man shkjiet cilveeks aizkejras pagaatnee kaa aiz aakjiem, bet var sevi atkabinaat, ja grib. bet, protams, shis pagaatnes neitralizeeshanas process ir visa dziive dazhreiz, varbuut.
bet ja tavs ego ir kaa bulta, kas ir taas esence? vai arii bulta vairaak kaa virziiba starp dazhaadu notikumu gravitaacijaam? aptuveni kaa veejsh?
nu jaa, bet es tieshi domaaju, vai ceriiba un gaidas, kas centralizee paaraak alkatiigu pure presence, vai tie abi nav kaut kaadas tricksy and false ego draudzenes? tu runaa par ego, kaa veseliigu buutni, kas ir dazhaadu laika punktu fokuss. be shie punkti laikaa un telpaa, vai tie nav kaut kas taads, kas ar speeciigu apzinjas dozu nav jaaizniicina? vai tie nav kaut kaadi aakji, kas tevi tur un nelaizh valjaa briiviibaa?
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: