([info]methodrone) wrote on May 21st, 2015 at 06:53 pm
bet man nekaa bez ego nav, es neuzskatu, ka es esmu kaut kur ieslodziita. un man nepatiik, ka cilveeku esenci sauc par 'ego' un taa it kaa tas buutu kaut kas nievaajams.

kameer cilveeka buutiiba nav in bad faith un ir empaatiska un atveerta un introspektiiva, es nedomaaju, ka no taas ir jaatiek valjaa vai jaaizlauzhas. mana pieredze ir taada, ka ja es meegjinu atmest savu esenci, tad paliek tikai debiils, paralizeets, inerts tukshums, kas ir aukstasiniigs un sasalis, kam pa visu ir vienalga, kr laiks un telpa apstaajas.

man shkjiet, ka shamanisms ir iluzija, nevis ka cilveeka esence ir iluuzija.

kaads pure light? kur tads ir? ja tu esi pure light, tad tu nevari buut reizee suuklis!

es domaaju, ka ja cilveeks saprot, ka vinjsh nav 'self' bet 'viss', tad vinjam automaatiski atkristu visa pasaule. tas ir taa kaa tu sapnjo, un tad peekshnji guusti apzinju un saproti, ka tu sapnjo, un ka tu iisteniibaa neesi, piemeeram, kaut kaads brunjurupucis par ko sapnjoji. un tagad tu saki, ka lai arii tu apzinies, ka esi cilveeks un esi pamodies, ka tev nav izveeles un tikuntaa jaadodas atpakalj sapnii buut par brunjurupuci?

piedod, ja es izklausos histeeriska un niciiga, vienkaarhsi es tamliidziigus jautaajumus gribu uzdot visiem tiem zen cilveekiem, bet man nav iespeejas. un tu izklasies peec loti zen cilveeka.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: