([info]methodrone) wrote on May 12th, 2012 at 08:22 pm
tu jau man neuzbaazies, man tas shkjiet bezgala jauki, ka tev ruup, man vienkaarshi neerti un pashai shkjiet, ka uzbaazhos biezhi vien, un fiziskaa personaa es nemuuzham nevienam neuzbaaztos ar savaam nenodefineejamajaam probleemaam, jo man pashai riebj mulljaat vinjas un apgruutinaat citus.
par psihoterapeitiem un nenodefineejamiibu. well, es varu visaadus iemeslus nodefineet zinaamaa meeraa, bet vinji ir paaraak muljkjiigi un vienkaarshi lai buutu par ceeloni shaadai manai drausmiigajai melanholijai. un lielaakaa dalja no tiem ir diezgan neizbeegami, un vieniigais ko es vareetu dariit ir mainiit perspektiivas un attieksmes, bet man tas nekad neshkjiet pa iistam un autentiski, kad es mainu savas attieksmes, un beigaas vienmeer relapsoju.
es labpraat aizietu ar kaadu parunaat, ja man buutu konkreetas probleemas padomaa. bet ja es uz sevi paskatos no malas, visas manas probleemas shkjiet dumjas, un psihoterapeits arii ir tikai cilveeks un nezina daudzas atbildes kuras es gribeetu zinaat. vispaar runaashana ar cilveekiem par shiim lietaam tikai vairaak man liek ienjemt un aizsargaat savas paradoksaalaas poziicijas
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: