03 June 2013 @ 12:13 am
 
man visa ir tik baigi zheel. kaapeec viss, kas var buut tik labi tiek izpostiits.
 
 
03 June 2013 @ 12:17 am
kirkegoram  
varbuut muljkjiigi, bet es, lai arii par veelu, gribeeju atbildeet kirkegora seeriigajam peedeejam ierakstam. varbuut ne atbildeet, bet vairaak to vindicate.

bet es nezinu ko rakstiit. es tevi miilu kirkegor, jo tu visvairaak no visiem cilveekiem ar saviem neiespeejamajiem ierakstiem piespiedi mani domaat par teemaam, kas cilveekus izsenis tik ljoti traumee, ka vinji paarveershas par zveeriem. par visaam taam lietaam, ko cilveeki pie sevis nodomaa, bet nespeej konstrutiivi risinaat un iztaisa sevi par labinjajiem un gljeevi nepieveersh uzmaniibu.

ai es nezinu, es domaaju, ka tu vaardos gribeeji ieteerpt visas ceelaas un sveetaas juutas pret dziivi un teeviju un cilveeciibu. un man dazhreiz shkjita, ka tevii plosaas divi dazhaadi personaazhi.

visos plosaas stulbi personaazhi ar velna ragiem. es gribeetu tevi satikt kirkegoru vasaraa pljavaa un ilgi klausiities visaa kas tev sakaams.
 
 
03 June 2013 @ 04:22 pm
 
skaistajam polju zeenam atbrauca draudzene un visa mana muljkjiigaa sajuusma un miilestiiba ir aizlauzta un nomiidiita kaa pljavas raspodinjsh.
mans otrs sirdsaakjiitis mani ir pametis novaartaa, jo es ar vinju neaizgaaju uz kino aiz noguruma. vinjsh to vakaru paarguleeja pie citas meitenes. vakar vinjsh izmezhgjiija celi.
es nekad muuzhaa neesmu bijusi tik ilgi un smagi nobijusies un uztraukusies kaa peedeejo meenesi. es atsaaku skaitiit teevareizi, jo man nav neviena cita kam paluugt visaadas piedoshanas un droshiibu.

ir karsta pretiiga pilseetas diena, kad gaiss ir nedraudziigs, karsts, sauss un skaljsh. mees it kaa plaanojaam veelaak iet parkaa dzert vodku, bet neviens man nedod zinju, taapeec es seezhu savaa nekaartiigajaa istabaa, aiz smagajiem puspaveertajiem aizkariem pa atveertu logu pluust mashiinu skanjas. es dzeru sidru un klausos Gotye un vairs nesaprotu kas es esmu kur virzos un kam esmu vajadziiga. man tik ljoti gribeetos no sirds izraudaaties un peec tam lai viss buutu labi un normaali un pa vecam. es gribu lai kaads man paliidz un pasaka ka viss ir labi un lai tad uzreiz viss ir labi uz muuzhiem.

uz galda staav bishu vaska sveciite, ko man mamma nopirka liepkalnu veikalaa. man galvaa ir dziljsh diikjis.