25 April 2013 @ 09:44 am
multiple tediums  
man ljoti patiik laikapstaaklji, kas simpatizee manam garstaavoklim. shoriit iegaaju virtuvee, atveeru balkona durvis lai iznestu atkritumu maisinju, un izejot uz balkona mani paarnjeema raams pussilts pusveess gaiss, neviena saules stara, neviena veesminja. taads patiikams stagneejoshs riita svaigums, kas ir mazliet silts, mieriigs.
kopsh es salasiijos par cognitive delay, kaa cilveeku apzinja piesleedzas izveeleem tad, kad smadzenees jau sabildapo kaut kaads readiness potential, man negribas neko vairs uz shiis planeetas dariit. man no zila gaisa uz riitdienu ir jaauzraksta 2500 vaardu eseja, un pirmdien jaaiesniedz disertaacija, kas man ir kaadi 14000 nenoreduceeti, neiesieti vaardi, plus man riebjas ka tuuliit buus maijs, tad jau praktiski vasara ir beigusies, plus es vairs neko nezinu un nesaprotu un man shkjiet ka es tuvojos kaut kaadam meerinjam, kas man atkal nemaniiti pasliidees garaam un es turpinaashu ruugtu oblivious existenci.
 
 
25 April 2013 @ 11:18 am
langolieri  
visam apakshaa ir taads meemums, lietas it kaa notiek un taisa trokshnjus, bet meemums, un jo vairaak taisa trokshnjus, jo lielaaks meemums. un esot starp cilveekiem un darot cilveeku lietas tas meemums brtiski kliedz. no vinja nevar pasleepties, varbuut vinju var tikai gaidiit.
 
 
25 April 2013 @ 12:07 pm
am wild animal  
' - Stendhal syndrome is a psychosomatic disorder that causes rapid heartbeat, dizziness, fainting, confusion and even hallucinations when an individual is exposed to art, usually when the art is particularly beautiful or a large amount of art is in a single place. The term can also be used to describe a similar reaction to a surfeit of choice in other circumstances, e.g. when confronted with immense beauty in the natural world.' 

man dazhreiz shkjiet, ka mana apzinja ir kaa simple dog un kameer normaalie cilveeki dziivo lineaari un seciigi un speej sakaartot savus iespaidus un peecaak veel pajokot, man visa dziive ir kaa no tumshajiem viduslaikiem, viena vieniiga alkjiimija paranoja un flogistons. man shkjiet, ka man papildus galvai un sirdij ir visaadas uz iekshu veerstas dimensiju telpas, kur taadas shausmas un utopijas notiek, un esmu pie taam piekjeedeeta, lai uztureeu meerenu kaartiibu, lai tak var iziet cilveekos.
 
 
simfonija: hospitaalju iela - mama
 
 
25 April 2013 @ 02:59 pm
 
i see danger come