15 March 2013 @ 12:00 am
 
manam izbijushajam menedzherim ir 27 gadi un vinjsh izskataas peec kakjeena ar intensiivi zilaam aciim un melniem matiem. vinjsh biezhi uz dazhaam dienaam nedeeljaa iegriezhas, jo uznjeemums pieder vinja teevam. vinjsh tad liidz dziljai naktij seezh ofisaa, dzer viinu vai dzhinu ar toniku un klausaas klasisko muuziku liidz atsleedzas kreeslaa. vinjsh dazhreiz ir ljoti veess pret darbiniekiem. tad vinjsh no riitiem ljoti agri celjas un iet paliidzeet straadniekiem zaagjeet deeljus un buuveet, jo vinjsh izstudeeja par arhitektu.

veel man arii shkjiet, ka mans filozofijas pasniedzeejs aizraujas ar alkohola pateereeshanu, jo vinjsh mums studentiem suutiitos e-mailus nobeidz ar 'chin-chin' un pasniedzot piemeerus apzinjas izmainjaam, kas atkariigas no mateerijas, vienmeer runaa par pudeli izdzerta viskija, vinjam arii triic rokas dazhreiz.
 
 
15 March 2013 @ 02:35 pm
 
izdzeeru stipru melnu kafiju, izmazgaaju un izzhaaveeju matus, iesmeereeju makadeemijas lealve-in kondicionieri, kas iisteniibaa smarzho peec koshleneem, uzvilku kurpes un meeteli, un devos uz tirgu. tur es no skaista zeena nopirku kartupeljus, brokoljus un siipolus, mees viens uz otru skatiijaamies un smaidiijaam, vinjam bija zemjainas rokas un ljoti patiikams smaids.
manupraat, cilveeki nenoveertee cik lielu starpiibu rada eerti apavi. eerti apavi atvieglo gravitaaciju, un ja cilveeks izbauda ieshanas procesu, tas atsaucas uz visaam paareejaam eksistences jomaam!

es secinaaju, ka labai dienai ir pavisam maz nosaciijumu:

kafija un dusha no riita
pastaiga svaigaa gaisaa
kaut kas labs nopirkts
kaut kas labs apeests
kaut kas labs izlasiits
kaut kas svariigs uzrakstiits (tiiri apzinjas atviegloshanai)
sarkanviins
muuzika
labs miegs

protams, galiigs burzhujs var arii pierakstiit patiikamu komunikaaciju ar cilveekiem.
veel arii, taa kaa ir saacies pavasaris, atkal var klausiities 'we own the sky'
 
 
simfonija: m83 - we own the sky
 
 
15 March 2013 @ 04:16 pm
 
ah, ja es vareetu appreceet jebkuru no pasaules viirieshiem, tad obligaati Kristofu Waltzu
caravanslost:Flail.He looks like a super hot Geography teacher./fapfapfap
 
 
15 March 2013 @ 06:23 pm
weekend plans  
 
 
15 March 2013 @ 08:44 pm
piektdienas vakars  
cilveekus parasti par maz vai par daudz interesee tas pats kas mani. taapeec vai nu es vinjus garlaikoju, vai arii esmu paaraak nekompetenta, lai iesaistiitos diskusijaa. taapeec, manupraat, visproduktiivaakais un patiikamaakais sarunu veids ir graamatu lasiishana un pieziimju veikshana. manam praatam nav lielaaka prieka, kaa lasiit graamatas, un izlasot ieintrigjeejoshu teikumu vai paragraafu, veikt atbildes ierakstu blocinjaa.

nekas, ka tomeer, ja graamata ir paaraak lieliska, mani paarnjem neizsmeljamas skumjas par to, ka es nekad nevareeshu pa iistam diskuteet ar autoru. vieniigais viskumjaak, ja autors ir miris, kaada tad vispaar jeega pasaulei turpinaaties.