02 March 2013 @ 12:17 am
 
februaaris bija pretiigs, marts buus elle, es to zinu.
 
 
02 March 2013 @ 05:09 pm
 
es vairs nevaru buut nesagatavojusies. man ir jaaizdomaa saraksts ar pieklaajiibas fraazeem, ko teikt ne pie kaa vainiigiem cilveekiem, kas nezina un nesaprot mani.

kaa jau katru pavasari, it sevishkji sestdienas pavasaros, es naaku no darba maajaas un ir saulaina peecpusdiena, mirkli pirms lielaa karstuma un augshanas spraadziena, kas ir pavasaris. pagaidaam veel araa ir maigs un leens, saule un gaiss, koki, kaili. man ljoti gribeejaas aizbraukt ar autobusu uz vecaa rajona parku, un taa kaa vecajos laikos pirms kaada gada, iet apkaart parkam, skatiities debesiis un uz kokiem, un klausiities grimes. bet es nodomaaju, ka, ko tad es viena tur staigaashu kaa taada lose, atkal riesiisies aciis asaras, un ruugtums kaaps kaklaa.
taapeec es nopirku rupjmaizi, gurkji un viinogas un shardonee, un seedeeshu zem segas gultaa, klausiishos grimes, un varbuut ierakstiishu kaut ko dienasgraamataa par zeeniem.

man tas shkjiet netaisniigi, ka visas paareejaas meitenes var iet ar zeeniem uz kompaanijas dzeerieniem, bet es nevaru, jo visi zeeni domaa ka tas buus viennoziimiigs randinjsh. es veelaizvien nemaaku draudzeeties ar zeeniem, vai vinji ar mani, bet visticamaak es ar vinjiem.

mani dazhreiz interesee, vai daudziem cilveekiem ir taa, ka tas ko vinjiem visvairaak gribas, ir visdrausmiigaakais, ko vinji vareetu izdariit.

man atkal ir taa absurdaa sajuuta, ka es sistemaatiski lauzhos galeejos brikshnjos, prom no visa, kas bija paredzeets un skaidrs un labs.
 
 
02 March 2013 @ 05:46 pm
 
man nepatiik skatiities cilveekiem aciis, ja vien man nav dramatisks, miilestiibas pilns vai pozitiivi folozofisks noskanjojums. un es zveeru, ka, tad kad ir skaidras debesis, tas ir kaa viss kosmoss ir milziiga acs, kas skataas lejaa uz mani, uz katru manu siiko, zheelabaino kustiibu un nosoda mani par nedziivoshanu. lai liist visa muuzha lieti un stumjaas maakonni kaa govis virsuu un lai ir ljoti ljoti tumshs, tas ir viss ko es veelos.