29 January 2013 @ 01:30 pm
 
vai tas ir par daudz prasiits, buut briivam cilveekam, kuram vairs nav jaauztraucas par to, ka vinju darbaa vai skolaa ieniist un nenoveertee? man juusu sociaalaas konstrukcijas bojaa sirdi.
 
 
29 January 2013 @ 01:45 pm
pliks  
meegjinot atrast to velnu, kursh man sabojaa appetiiti uz filozofiju un teoretizeeshanu un analiizi, vinju skaidri redzu shobriid. man tik ljoti riebj iztirzaashana. atnaak ljauna resna spalvaina medmaasa un ar aukstiem gumijas cimdiem aptausta un apknaiba no visaam puseem, un ja ar to nepietiek, tad panjem un ar vienaldziigu drausmiigu 'klopsh' paarceert uz puseem un izraknjaa arii to kas ir iekshaa.

lieciet mieraa maakslu un literaturu un dzeju un muuziku. vai tad cilveekam nepietiek, ka vinjam tas ieliist dveeselee? kaapeec tas ir jaarauj aaraa un jaasaliek pa nejuutiigiem, shauriem vaardiem? kaapeec cilveeki neuzticas dveeselei saprashanaa, kaapeec tikai praats ir tas visa zinaataajs? fuck that shit.
 
 
29 January 2013 @ 11:28 pm
epifenomenaalaas anomaalijas  
nekas nav tik mierpilns un atbriivojoshs, kaa absoluuta apaatiska vienaldziiba, kas seko lielai shausmu anxiety un ruugtaam, darvainaam baileem. man taa bija, kad es shodien gaaju zem tilta.
es ar karstu skaudrumu un ruugtaam sausaam ogleem pilnu riikli apbriinoju visus gudros un ieintereseetos cilveekus, jo tas ir redzams, ka vinjiem nekaa netruukst. es savukaart nevaru nosleept visu to, kaa man iekshaa nav, un es nemaz necenshos.
man dazhreiz shkjiet, ka mana smadzenju elektrokjiimija ir tik demonstratiivi groteska, un tas vinju tik absoluuti sajuusmina un iedvesmo, ka vinjai tur ir sabuuveeti visadi dambiishi un plaani b entropijas attiistiishanai, pret jebkaadu konstruktiivu iejaukshanos.