manas vecās, mīļotās ļaunās domas
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 13th, 2005

    Time Event
    10:12a
    Pie visa vainīgs kapitālisms!! (bet īstenībā es esmu nozombēta)
    Dzīvoja vīrietis un sieviete naturālā saimniecībā. Viss bija labi. Vīrietis strādāja vīriešu darbus, bet sieviete strādāja sieviešu darbus. Bez saimnieka - saimniecība paputēja. Bez saimnieces arī dzīves nekādas. Tas nekas, ka nebija tualetes papīra.
    Pēc tam daži cilvēki uztaisīja rūpnīcas. Rūpnīcās bija nepieciešams darbaspēks. Vispirms rūpnīcās sāka strādāt vīrieši, jo tas bija vairāk vai mazāk vīriešu darbs. Bet bija nepieciešami vēl cilvēki, kas strādā, un tāpēc sāka nodarbināt sievietes un bērnus.
    Pēc tam radās nepieciešamība pēc "Gudriem" strādniekiem, kas prot strādāt ne tikai ar rokām, bet arī ar galvu, bet arī īpaši nedomā. Un tad bērniem vairs nevajadzēja strādāt rūpnīcās, bet gan bija jāiet skolās (jau no 6 - 7 gadu vecuma!!), lai vēlāk viņi varētu strādāt. Bet sievietes bija tā nodarbinātas ar visām strādāšanas lietām, ka sāka domāt, ka nav nekādas atšķirības starp vīriešiem un sievietēm un radās feministes, jo arī saimniecība tīri labi var iztikt bez saimnieka, vai saimnieces, ja nu kas.
    Un tā visi cilvēki, gan sievietes, gan vīrieši gan bērni strādā „rūpnīcās”.

    „Mīlestībai ar sestdienām un svētdienām nepietiek.” (trafarets Rīgā)
    11:09a
    Par gaisa atsvaidzinātājiem
    "...lietot tikai labi vēdināmās telpās..." Ja telpas ir labi vēdināmas, priek''s kam gaisa atsvaidzinātājs?
    "...neielpot. Ja ir ieelpots, nekavējoeties griezties pie ārsta." Aha, tātad airesols īstēnībā dom''ats nevis gaisa atsvaidzināšanai, bet vizītes pie ārsta 100% nodrošināšānai.
    11:14a
    Par cilvēka dabu
    Bet cilvēks jau vienmēr izdomās, par ko gausties, un ko apvainot netaisnībā. Ja ne pastāvošo valdību, tad Dievu, Ja ne Dievu, tad likteni, utt.

    << Previous Day 2005/10/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba