melnbaltalapsa

j

Maijs. 24., 2023 | 01:45 pm
No:: melnbaltalapsa

Izskrienu pļavā. Zem garās kleitas nav apakšveļas. Kopš satiku viņu, manī ir pārgājusi pilnīgi jebkāda vēlme būt rāmjos. Es gribu sajust viņa pieskārienus savās intīmajās zonās vienmēr un visur. No viņa skatiena es kļūstu pārāka.
Es mīlu.

Rasa apņem manas pēdas kā viņa pieskāriens. Ir tik agrs vēl. It kā nekad nebūtu iets gulēt. It kā acis nekad nebūtu redzējušas tumsu. Viņš vēl guļ. Viņš vēl sapņo. Par mani, varbūt. Par vakardienu, varbūt. Par sirdspukstiem man esot uz viņa, kad mīlējamies pie ugunskura. Varbūt.
Rasa saslapina kleitas apakšu un tā, kā otrā āda līp pie manām kājām. Berze ir mokoša. Bet patīkama. Baudas pilna. Gribas kliegt. Skrāpēt muguru. Kost. Laimīgi smaidīt.
Noguļos zālē un ar skatienu glāstu debesis. Gubu mākoņi sāk veidoties par formām. Un es atkal, atkal meklēju līdzības ar to agrāko sevi, kura pa visām varītēm gribēja iemīlēties. Iemīlēties tik ļoti, ka apkārtējais ir mazsvarīgs. Kaut man toreiz kāds būtu pateicis par sevis iemīlēšanu! Tik ļoti iemīlēties citos, bet aizmirst par pašu svarīgāko sev! Sevi!
Tik ilgi esmu staigājusi apkārt, gulējusi svešās gultās, izdāļājusi savu sirdi Skolotājiem, kuri paši neprata mācīt. Paņemt svarīgāko no mācību stundām.
Un ir tik patīkami beidzot būt mājās. Mājās ar viņu. Būt aiz viņa muguras. Aiz viņa sirds paslēpties un atļauties būt pašai sev. Un mīlēt sevi esot kopā.

Es dievinu mūsu kopā būšanu. Es dievinu strādāt pie mūsu attiecībām, jo tikai tā abi Skolotāji strādā. Nav viens, kurš māca. Nav otrs, kurš tikai klausās. Ir abi, kuri nonāk pie kopējā. Un viņam ir tik daudz ko dot!

Aizveru acis un dzirdu viņa balsi. Kā vienam cilvēkam spēj būt tik pavēlnieciska balss? Balss, kuras skaistums ir redzams.
- "Vai es drīkstu Tevi noskūpstīt?"
Atveru acis un viņš ir pārliecies pār mani. Viņa zilās okeāna acis manās zaļajās. Un tur ir dzirksteles. Un tur ir vārdos neaprakstām mīlestība. Un tur ir visas mūsu iepriekšējās dzīves un nākamības.

Pēc brīža jau esmu viņa rokās un mūsu ķermeņi, sirdis saskaras un laiks izgaist.

Link | Skatīt visu?


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: