melnbaltalapsa

Beigusies Ankiešu ēra. Notecējusi Skropstu tuša šai sakarā.

Apr. 10., 2018 | 02:02 pm
No:: melnbaltalapsa

A.tikko uzrakstīja, ka ankh punkts lv beidzis savu pastāvēšanu. Sasodīts, bet žēl. Žēl, kā toreiz, kad nebija vairs orb punkts elvē. Kad nebija vairs John Lemon vietas, kur padzert kolu. Kad nebija Rock'n Riga bāra, kur bungas koncertos spēlēja mana to laiku mīlestība. Damn. Laiks iet uz priekšu. Caur šo forumu iepazinu jaukus cilvēkus  - čau, Armand, čau kaķi  Elga, čau, Ivo, Čau, Mārtiņ..
Un tai skaitā divas mīlestības - patiesas un īstas. Vēl tagad atceros kā trīcošām rokām un kājām satiku šīs mīlestības. Ar vienu no mīlestībām gāju uz kinoteātri, dzert tēju un vienkārši baudīt klātbūtni. Žēl, ka nobijos no tā  cik stipri mīlu. Tagad esam katrs savā dzīvē. Citā pasaules malā. Un arī tas ir skaisti. Dzīve. Kāpumi un kritumi. Augšas un lejas. 
Sasodīts, žēl, beigusies ēra. Sasodīts, beigusies daļa manis. Un tā jau šķiet, ka pēdējā laikā ir pārāk daudz pārmaiņas dzīvē. Un še Tev, lūk  vēl šis pavisam pa vidu. Pārmaiņas. Ēras beigas. Tam visam pa vidu vēl ir tās, ka Man nepatīk pilnīgi neviens apģērba gabals uz pakaramā.  Neviens nav tāds, kuru uzvelkot es varētu teikt: jā,mans. Diskomforts. Vienīgais kas man patīk, ir baltas zeķes un apakšveļa. Viss.

Link | Skatīt visu?


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: