melnbaltalapsa

Sestdiena

Okt. 7., 2017 | 09:38 pm
No:: melnbaltalapsa

Šodien baigā ikdiena notiek. Ar auzu pārslu - brūkleņu plācenīšiem ceptiem saulespuķu eļļas peldē.

Un tā baigi gribas izlauzties. Baigi tas skan, bet, jā - uz brīdi atgriezties atpakaļ bezrūpībā. Tajās dienās, naktīs, pēcpusdienās, kad mati bija garāki un acis mirdzošākas mīlsetībā. Un tā baigi gribas izdzert vīna glāzi sausu, sēžot uz palodzes, kura nokrauta spilveniem - bārkstainiem un raibiem, izraibinātiem cigarešu izsmēķa acīm. Blāvās gaismās un sarunās pie tējas tases. Baigi gribas atpakaļ koncertos un plīvojošos matos, nepazīstamos cilvēkos, kas nakts gaitā kļūst par tuviem draugiem. Atpakaļ teātros ar Dž Dž un Dzelzīšiem, Rešetiniem un Dārtām. Un arī festivālos - svešās pilsētās. Gribas vairāk dzīves. Pagaidām pieturos pie ikdienas..

Jūtos apmaldījusies. Nevajadzētu, bet jūtos. Tā viegli plūst pa dzīves straumi - plūst laukā uz plašumiem. Iestrēgusi. Iestrēgusi šeit piejūrā, vietā, kuru vēlējos no visas sirds un dvēseles. Cilvēkam jau nekad, tam smeldzīgajam, nešpetnajam putnam, nebūs labi, vai ne?

Šodien baigā ikdiena notiek. Māte atsūtījusi bildi, kur ir kopā ar Roberto Meloni. Es viņai pretī selfiju ar meloni, kuru nopirku piejūras ciemata veikalā.

Link | Skatīt visu?


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: