Chow Mein and a pint of booze - par smekalku un pusinternetu

About par smekalku un pusinternetu

Previous Entry par smekalku un pusinternetu13. Feb 2009 @ 15:45 Next Entry
kā nu gadījies kā ne, bet nu veiksmīgi ar keikoo esam tikuši pie kuponiem, par kuriem tiek izsniegts internetz. stāsts samērā vienkāršs - ilgi un dikti cīnījāmies ar vienu kretīnu vārdā Micheal (jā, izrunā Mihel nevis Maikl īru mēlē) par to, lai beidzot ir tik laipns un beidz čakarēt smadzenes par to ir vai nav internets šajā mājā. papildus daudziem fuck-ups, beidzot noskaidrojās, ka tomēr neesot un tāpēc katru mīļu rītu es raitā solī devos pie komrada [info]atis pēc ikdienišķās internetz devas. tomēr, par spīti tam, ka vienu dienu nostrādāja dūmu detektors pagrabstāvā un mēs visi stāvējām ārā, glābjoties no guantanamo nometnes pratināšanas cienīgas sirēnas mūsu ausīs, tad nu bija iespēja iepazīties ar dikti jauku norvēģu pāri, kuriem lietošanā bija vietējais bezvadu provaideris, bet nebija iespēja lietot to abiem vienlaicīgi. ievēlos pie viņiem ar pudeli vīna vienā un savu bezvadu rūteri otrā rokā, kā rezultātā viņi var tagad abi lietot internetz, viņiem beidzot negļuko lapis, aber mums ar keikoo ir kuponi katru mīļu brīdi un var skatīties neģēlības internetā un analizēt jaunos tepiķu izlaidumus.
vēl man ir interesants kaimiņš patriks, kurš ir istabas dīdžejs (ir divi turntables, kaudze ar ļaunu tehno mūziku, bet kurš nekur ārpus mājas nespēlē), kura dzīvoklī party nekad neapstājas, bet par viņu es gan jau citu reizi izstāstīšu. pagaidām viss - lai jums labi dzīvojas.
(esi tiesīgs spriest?)
[User Picture Icon]
From:[info]lee
Date: 13. Februāris 2009 - 15:49
(Link)
"analizēt jaunos tepiķu izlaidumus" :D

Āber man prieks par lielo panākumu, Komrād! Nākamā misija droši vien varētu būt pierunāt Patriku spēlēt ļaunumu arī ārpus mājas :)
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: 13. Februāris 2009 - 15:51
(Link)
es vakar, kad keikoo tika pie jauniegūta internetz, aiz neko darīt ievēlos ciemos pie jamā. nu tur bija ļauni un muzons bija vēl tumšāks. vismaz tagad redzu kā izskatās real-life bohēma - tjipa puika dzīvo uz tēva līdzekļiem, dara neko un pilda sevi ar visādām pīpējošām vielām un alu. interesanti, nudien.
[User Picture Icon]
From:[info]lee
Date: 13. Februāris 2009 - 15:54
(Link)
Skaties, ka neinficē Tevi ar hedonismu :D
From:[info]mikii
Date: 13. Februāris 2009 - 15:53
(Link)
dzīve kārtojas uz augšu! ;)

dīvaini, ka megaattīstītajā zaļajā zemē nevar mājā pievilkt netu. bet nu ar nepacietību gaidu turpmākus atreferējumus par apstākļiem
[User Picture Icon]
From:[info]keikoo
Date: 13. Februāris 2009 - 17:58
(Link)
Tu pat iedomāties nevari visas tās mums pašsaprotamās lietas, par kurām viņi šeit sašutumā iepleš acis... O.o
From:[info]mikii
Date: 13. Februāris 2009 - 18:00
(Link)
stāsti vēl. man līdz šim nav bijis insaider-info no elfu krastiem!
[User Picture Icon]
From:[info]keikoo
Date: 13. Februāris 2009 - 19:32
(Link)
tad man jāsastāda vesels saraksts :D
bet, piemēram, to pašu internetu ievilkt te prasa vairāk nekā mēnesi. Un pie tiem dubultkrāniem - karstajam ūdenim un aukstajam, katram savs - arī ir grūti vietām pierast :)) mums, par laimi, ir normāli, pēc Eiropas standarta.
Elektrība dažās mājās uz coiniem :D Veļasmašīnas pagrabos, kopējai lietošanai :D Apmeklējums pubos pastiprināti sākas darbdienās jau no 11.00 am (līdz ar atvēršanos); beibes ļoti dīvaini un daudz lieto kosmētiku, t.sk. paštonējošie līdzekļi tiek uzsmērēti tikai uz sejas un plaukstām, tādēļ skats, kad viņas izģērbjas, pieļauju, ir visai amizants :D
Atcerēšos vēl kaut ko, uzrakstīšu :)
From:[info]mikii
Date: 13. Februāris 2009 - 21:59
(Link)
eu, elektrība kā mr. bīnam :DDD
par pubiem - gan jau tā ir sena vietējā tradīcija, sākt dzert ne agrāk kā 11tos :D
[User Picture Icon]
From:[info]uks
Date: 13. Februāris 2009 - 20:37
(Link)
Tu tur uz palikšanu, vai?
[User Picture Icon]
From:[info]mazheks
Date: 13. Februāris 2009 - 20:53
(Link)
padzīvosies biku te, atpūtīsies no aukstās latvijas ziemas un tad jau manīs
(esi tiesīgs spriest?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba