Man pašai savas cigaretes -

About  

Previous Entry 20. Sep 2024 @ 09:11 Next Entry
(Un Tu?)
[User Picture Icon]
From:[info]honeybee
Date: 20. Septembris 2024 - 11:16
(Link)
Man šķiet, ka phd ir vajadzīgs reāli tad, ja pasniegšana ir ikdienas darbs (lielākas likmes) vai ja gribi darīt pētniecību, vai ja strādā darbā, kur vajag vai vairāk maksā, tas nu nekādi nav kaut kas tāds, ko uzskatīt par savas esamības esenci vai "ja nesanāca, tad tas par mani kaut ko liecina" (iespējams, to, ka Tev ir interesantākas lietas darāmas)

Labā ziņa ir tā, ka ja nu tiešām gribas, praktiskā doktorantūra ir īzī manī (nesen ar acīm pārskrēju vienai tādai teorijai un sapratu, ka no manis bakalaurā vairāk prasīja)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 20. Septembris 2024 - 11:34
(Link)
Jā, izskatās, ka dzīve griežas uz pasniegšanas pusi. Tāpēc tas jautājums aktualizējies. Un par profesionālo dokt, protams, ka iedomājos, bet nu stāsties trešo reizi man roka neceļas. Un visai pamatoti šķiet, ka būtu vien jāsaņemas un tas pusrakstītais papīrs jāpabeidz. Ja vien es spētu kaut kā vienkāršāk šim procesam pieiet un neciestu no sēdēšanas pie datora.
Jo vispār gribētos to vien darīt, kā peldēt ezerā vai sēdēt jūras krastā.
[User Picture Icon]
From:[info]honeybee
Date: 20. Septembris 2024 - 17:38
(Link)
nu, es paskatītos uz to pusrakstīto, padomātu "hmmmmmm a moš tā ir praktiskās doktorantūras darba teorētiskā daļa", aizrakstītu vadītājam/-ai "eu, a ja nu tā ir praktiskās doktorantūras darba teorētiskā daļa" un skatītos, kas notiek

pirms tam uzmundrinājumam paskatītos uz to, ko tie doktoranti iesniedz kā teorētisko daļu droši vien
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba