Man pašai savas cigaretes -

About  

Previous Entry 2. Dec 2012 @ 10:56 Next Entry
Mare šodien no rīta paskatījās uz mani un teica - "Domāju, ka mums vajadzētu samainīties galvām, tad tev būtu maza, bet man liela."
Vakar ar savu lielo galvu sapratu, ka man patiešām patiešām nepatīk cirks parastais.
Pirmkārt, troksnis.
Otrkārt, tie ziloņi, kuru kaku kalni rotā Laras dārzu, arēnā izskatījās pēc plikiem veciem cilvēkiem. It sevišķi, kad viņiem bija jāsēž uz podestiem, paceļot priekšējās kājas. Tad no muguras viņu figūras ar noļukušajiem sāniem, krunkaino ādu, uzkumpušajām mugurām līdzinājās vecām sievām un vīriem slimnīcu gultās.
Treškārt, es nesaprotu, kāpēc ir jāaplaudē un jākliedz brīžos, kad ar sišanas palīdzību lauva tiek piespiests apmest kūleni. u.t.t. u.t.jpr.
(Un Tu?)
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 2. Decembris 2012 - 12:38
(Link)
čau, lielā galva!:)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 2. Decembris 2012 - 14:59
(Link)
čau! internetā izskatās, ka jūs esat devušies ziemā. :)
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: 2. Decembris 2012 - 16:06
(Link)
nē, tikai Pauls aizskrēja no rīta ieziemot māju - noslēgt ūdeni, aizsist lodžiju. es pa māju, un nu jau arī viņš ir atpakaļ.
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 2. Decembris 2012 - 17:07
(Link)
Jā. Es vienreiz biju uz Rīgas cirku bērnībā. Otreiz, kad puika bija mazs. Man pietika. Smirdoņa, zvēru sišana, dominējošais slāviskums utt utjp.
Toties Saltimbago (neatceros, kā tur gudri jāraksta), ko noskatījām pagājušā ziemā, bija dievīgs. Ne grama negatīvā. Ja vien Dievs dos, noteikti iesim arī uz to programmu, kas šoziem būs Rīgā.
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba