Man pašai savas cigaretes - ?

About ?

Previous Entry ?11. Dec 2006 @ 13:16 Next Entry
klau, no pastāstiet, kā ar stāstīšanu veicās forced entertainment
(Un Tu?)
[User Picture Icon]
From:[info]kuskus
Date: 11. Decembris 2006 - 14:23
(Link)
nau tāda
[User Picture Icon]
From:[info]dejavu
Date: 11. Decembris 2006 - 14:28
(Link)
Burvīgi.
6 stundas nevienu brīdi nejutos nogarlaikojusies vai piekususi no klausīšanās.
[User Picture Icon]
From:[info]sin
Date: 11. Decembris 2006 - 14:29
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]aanticulturee
Date: 11. Decembris 2006 - 15:05
(Link)
Labi veicās :) Gan interesanti, gan smieklīgi, gan garlaicīgi, gan banāli... Paši stāstītāji bija gana interesanti, un stāstīšana laikam ir senākais mākslas veids; vēl visas tās nepabeigto stāstu sajūtas, stāstu 'savstarpējā aprunāšanās'....
[User Picture Icon]
From:[info]mazaa_mija
Date: 11. Decembris 2006 - 15:14
(Link)
lai arī gāju diezgan skeptiski noskaņota, tas mani patīkami pārsteidza. Beidzot man likās ka tādam ir jābūt teātrim, kur mani neuzskata par idioti un nesaka priekšā, kas man ir jājūt un jādomā
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: 11. Decembris 2006 - 19:15
(Link)
es tak teicu, ka tam jaabuut forshi:) pati gan domaaju nobraukt lejaak uz kjoto un patranseet vienaa 12-stundiigajaa ar deju un puukjiem ..
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Decembris 2006 - 01:48
(Link)
ja mees vareetu tajops 12 stundigajos...tajaa transaa un ugunii un puukjos, zaudet savu fakino aadu, kura ir robezha nepaarkaapjama starp dziiviibu un dziiviibu, ja vien mees to vareetu bez visaadaam tur skaabeem, vai snjabja vai iedomaam, ja vien mees vareetu pie taa lukturiishu uguns pietemties ar siltumu taa lai pietiek visai pasaulei, jo nekaa cita jau nav tikai pasaule, kuraa mees esam, ja muusu asinis buutu arii zemes asinis un muusu debesis buutu arii taas debesis, un ja mees maaceetu buut un nebuut vienlaikus un nepiekjerteis kaut kaadiem garaam peldoeshiem salminjiem tikai taapeec, lai justu, ka esam, ja vareetu no taa atteikties un palikt dziivs


ai..piedod... par ko nevar runaat, par to labaak kluseet
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: 12. Decembris 2006 - 02:29
(Link)
runā gan, may, runā! jo tu skaisti runā. klusēšana ir zelts, tad kad sēž blakus un acīs skatās. ja tu nerunātu, es nekad neuzzinātu, ka tu esi un tu visu saproti/sajūti pa lielam:)

var saplūst bez šņabjiem un skābēm, var saplūst ar tiem. var klubā saplūst, var teātrī, var senā rituālā. par to jau viss stāsts. tāpēc jau arī tie klauni un cirki. es to jau sen jutu, vēl kad grāmatās nelasīju (es grāmatām gan tomēr mazāk ticu nekā cilvēkam aci pret aci). man to reiz kādā klusā stūrītī tā skaidri pastāstīja Johanns, burvju mākslinieks. un tagad es to zinu.
bet zinu arī to, ka nav jau nemaz tik svarīgi, kur tas notiek, bet, cik ļoti tu pats spēj to savu ādu atmest. indiāņi zina, ka koijots var caur dibenu izgrieties trādi. man liekas, ka es tagad zinu to, ko zina koijots..
un vēl.. jūs visi nakts-putni man ļoti ļoti pašlaik palīdzat, kad es savā cellē pamazām sāku zaudēt ticību.. es jums atvedīšu importa konfektes. veselu maisu.
[User Picture Icon]
From:[info]beafheart
Date: 12. Decembris 2006 - 00:09
(Link)
atmetu domu sev padariit galu. vai ja to dariit tad tikai izlecot no pirmaa staava.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Decembris 2006 - 01:40
(Link)
ļoti labi. ar šo recenziju man pietiek :)
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba