Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Sunday, November 15th, 2009
3:58p
Vakar aizbraucu apciemot savu krustdēlu. Lēnām aug liels un sāk arī uz kaut ko reaģēt.
Šodien aizbraucu uzspēlēt volejbolu. Tagad kaut kā jau ir iepaticies spēlēt reizēm ar amatieriem, kuri augstu nelec. Atvelc roku un liec, un redzi kā pretinieks pēc tam noskatās, ka nav spējis tik augstu uzlekt.

(comment on this)

8:02p
Paskatījos Time Warp. Nē, nu ir jau skatāmas lietas, ja safilmē 1000 kadrus sekundē, bet nu pats raidījums kaut kā nepavelk. Saturīgi skatāma, bija tikai kāda trešdaļa, bet nu jā, vajag jau kaut kā tos īsos momentus izstiept pietiekami ilgi.

(comment on this)

8:32p
Njā, Man Vs Wild gan ir Labs. Galvenais varonis jau no noteikti ir normāls nazis. Tur ir jābūt raksturam, lai kaut ko tādu darītu.

(comment on this)

9:13p
Diez vai kāds var noliegt, ka mums apkārt ir cilvēki, ar kuriem mums ir dažādas attiecības. Kaut vai vilcienā pretīmsēdoša meiteni, kurai uzsmaidi un kura uzsmaida tev. Tās varbūt ir mirkļa attiecības un beidzas tikpat ātri cik sākas. Taču tajā pašā laikā ir ļoti daudz attiecību apkārt mums. Cilvēki, kuriem pieķeramies, un cilvēki, kuri mums pieķeras. Taču skaidrs, kā diena, ka jebkuras attiecības tāpat kā sākas, tā arī kādreiz izbeidzas (dažos gadījumos ar viena cilvēka pāriešanu citā līmenī).

Tagad ultimate question - kā izbeigt dažādas attiecības nesāpīgi? Un kā, piemēram, izbeigt attiecības, kuras varētu raksturot kā neveiksmīgu projektu?

(34 comments |comment on this)

9:48p
Sestdien vēl paspēju arī aiziet uz FutureShorts. Dažas īsfilmas bija tīri interesantas.
Bija arī viena pietiekami skarba īsfilma - justice stress. Tad tikai paliek atklāts jautājums - vai un kad pie mums varētu būt tāds bezpriģels.

(comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba