Piezīmes

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, September 24th, 2009
2:17p
Jau rakstīju, ka šonedēļ ir ļoti izteikta garastāvokļu maiņa, tad nu tā vēl aktīvi turpinās. Galvenokārt dažādu nesaistītu notikumu dēļ. Vismaz tagad zinu kā izpaužās tādas garastāvokļu maiņas.
Nezinu, visādi pozitīvi nieki, negatīvi nieki, pozitīvi notikumi, moš ne tik pozitīvi notikumi. Būtu vēl kāds pareizais cilvēks, ar ko parunāt, tad jau droši vien būtu daudz normālāk.

Liekas, ka nākamnedēļ vai aiznākamnedēļ vajadzējs restrukturizēt un konkretizēt plānus un mierīgi kapāt tālāk.

(comment on this)

7:51p
Šodien pie pusdienām panesās ar kolēģi saruna par bērēm un to nozīmi. Nu daļēji arī tam visam piesaistot aizgājēju.

Galvenā atziņa jau bija, ka neviens tur tā īsti jau nesēro par aizgājēju, bet vairāk sēro paši par sevi. Aizgājējs jau ir nomiris un viņam vairāk nekā šajā pasaulē nepietrūks. Viņam vairāk nekas nav palicis, jo viņš šeit vairāk nav, palikušas lietas ir tikai tiem, kas ir palikuši šeit. Cilvēki, kas sēro, ka viņiem vairāk nebūs drauga, tuva cilvēka. Viņiem tas pietrūks. Tālāk jau bija sarežģītāks jautājums - ko tad īsti tur dara tie, kas ir atnākuši izteikt līdzjūtību? Ja viņiem nav bijusi saikne ar aizgājēju, tad skaidrs, ka par šo savu iztrūkumu viņi nesēro. Tad viņi atnāk izteikt līdzjūtību palicējiem, visdrīzāk tas tiek darīts tāpēc, lai uzmundrināto šos sērotājus, lai tie ar tiem nebūtu jāsatiekas, kā ar depresīviem cilvēkiem, jo tas visdrīzāk izraisīs arī depresīvas noskaņas viņos. Tad pēc būtības viņi cenšas vienkārši uzlabot vidi, kurā būtu jāuzturas.

(32 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba