Trešdiena, 25. Jan 2012, 12:01
Triks ar lampiņu

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Jūs taču zināt mītu, ka iebāžot lampiņu mutē, to pēc tam nav iespējams no mutes izvilkt. Patiesība ir tāda, ka tas nav mīts, neskatoties uz daudziem veiksmīgiem piemēriem dažādos videostraumēšanas portālos. Jāsaprot, ka viss ir atkarīgs no lampiņas izmēra un mutes atvēruma lieluma, kas katram cilvēkam var būt dažāds.

Lampiņa mutē

Lampiņa mutē

Mediķi skaidro, ka stumjot lampiņu mutē, kuras atvērums nav ļoti liels, tiek pastiprināti izstaipīti žokļa muskuļi, kas tā rezultātā pēc tam savelkas stingrāk, tādējādi žoklis otru reizi vairs tik plaši neatveras. Medicīniski lampiņas izņemšana no mutes notiek ne jau “izņemot žokli no eņģēm”, bet gan injicējot anestēzijas līdzekli žokļa muskuļos, tādējāti atlaižot tos vaļīgāk un tādā pašā ceļā izvelkot lampiņu no mutes. Kādu laiku pēc procedūras iesaka ar pļāpāšanu īpaši neaizrauties un labāk sazināties ar zīmēm! :D

Tomēr vienam trika ar lampiņu izpildītājam izdevās atbrīvoties no “surdīnes” arī mājas apstākļos un ne īpaši sāpīgi… Ja nu šī raksta iespaidā vēlaties pamēģināt savu žokļu spēku, tad noderēs pamācība, kā izņemt lampiņu no mutes mājas apstākļos! ;) Tāpat pašās beigās var apskatīties video, kā triks ar lampiņu neizdodas TV tiešajā ēterā! :naac:

Read the rest of this entry »

Tags: