Trešdiena, 21. Dec 2011, 19:00
Igors

Šis ir krosposts no Glupais information. Vari komentēt gan šeit, gan tur.

Ik pa laikam man uz mobilo tālruni uzzvana pārdošanas aģents Igors no kādas vietējās satelīttelevīzijas pakalpojumu sniegšanas iestādes. Šodien atkal bija tā diena, kad izdarīju neiespējamo – atteicos no piedāvājuma, no kura Igora vārdiem sakot, nevar atteikties. No šī varētu izdarīt secinājumu, ka šodien esmu izdarījis neiespējamo… Tātad, ja cilvēks kaut ko ļoti, ļoti grib, viņš patiešām to var!!! :D

Igors ir profesionāls sava amata pratējs. Domāju pārdevis nevienu vien metāla paplāti komplektā ar dekoderi. Ļoti cītīgi uzklausīju viņa neatvairāmo piedāvājumu, aprunājām to, kādas tv programmas man vislabāk patīk, kādas filmas skatos, ka man nepatīk skatīties ilgas reklāmas filmu vidū… Pēc tam uzklausīju informāciju, ka ar jauno “komplektu” iespējams ierakstīt uzreiz 2 kanālus 160 stundu kopgarumā uz cietā diska, kurš iebūvēts dekoderī. Tā mēs nopļāpājām kādas minūtes 10 līdz pateicu, ka man patiesībā nav televizora… Jā, es sameloju, bet Igor!

Esmu tik daudz slikta dzirdējis par jūsu kompāniju, ka vienkārši uztvēru to kā pienākumu – vilkt laiku garumā, lai Igoram nepietiktu laika piezvanīt kādai vecmāmiņai un ietirgotu to sūdu. Piedod, Igor.

Tags: ,

Trešdiena, 21. Dec 2011, 19:30
[info]misame

Esmu bez melošanas ticis vaļā no Viasat zvanītāja, bet tas prasa 17 minūtes.

Piektdiena, 23. Dec 2011, 18:46
[info]insane

ar ko metāla sķīva piedāvājums ir sliktāks par citu veida maksas tv?

Piektdiena, 23. Dec 2011, 18:48
[info]maris

Kabeļtelevīzijai nevajag vēl vienu pulti, var skatīties vienlaicīgi kaut visās istabās ko vien sirds kārojas un ir lētāka :)

Piektdiena, 23. Dec 2011, 18:56
[info]insane

cena ir valīds points. dažiem kabeļiem attēla kvalitāte būtiski atpaliek no viasat. senčiem mājās ir divi pieslēgumi :)

Piektdiena, 23. Dec 2011, 19:00
[info]maris

Jelagvā Baltcoms bija diezgan sūdīgas kvalitātes, savukārt tagad dzīvoju Rīgā un kabelis ir vienkārši ideāls! Nav neviena kanāla ar sniedziņu vai skaņas defektiem... :) Esmu ļoooti apmierināts. Bet iedomājoties, ka man vajadzētu līst uz daudzstāvenes jumtu, likt šķīvi, vilkt kaut kā kabeli cauri vairākiem stāviem tikai tāpēc, lai varētu ierakstīt tv pārraides... Tas galīgi nav to vērts.. :)