Sestdiena, 26. Maijs 2007, 02:54
[info]suic: metro

Bet latviets ir brīvs,
latviets ir brīvs,
neatkarīgs.

Tik tiešām, pilsētas toreizējais mērs Rubiks bija jau sabazarējis ar Maskavu milzu naudu metro būvniecībai, bet nacionālnoskaņotais latviets tagad brauc svīsdams un smirdēdams pārpildītos trolejbusos. Parādīja simbolisku pirkstu, nu tagad dabū pretī pragmatiski pēc nopelniem.

Vēl maziņš biju, mani kaut kāda nacionāli noskaņota tantiņa aģitēja trolejbusā, ka metro nevajag. No citām reizēm atceros vēl visādu pseidozinātnisku figņu ar argumentiem, kāds ļaunums būs kaut kādiem gruntsūdeņiem un kam tik ne. Latviets pūta pīles atsperdamies.

Bet es pirms tam jau biju paspējis pabūt Maskavā, redzēt pašus pazemes vilcienus un tantiņu galīgi nesapratu - kā nevajag metro, ja metro ir tik super? Iemet lielo pieckapeiku, iedegas zaļa uguntiņa, trepes vizinās, vilcieni brauc - apļa līnijā, ja nemaldos, ik pa pusminūtei pat.

Ilgu laiku nodzīvoju bez metro, kamēr pirms dažiem gadiem aizbraucu ar stopiem uz Berlīni un velkoties iekšā stacijā pie Alexanderplatz sajutu pazīstamo metro smaržu. Gandrīz kā Maskavā. Nu, varbūt uzcels, bremze-igau... mmm... latvietis.
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.