Otrdiena, 20. Feb 2007, 23:55
Mājsaimniecība

No [info]optrona

Tējkanna: PHILIPS Comfort - kaut kas uzdāvināja.
Virtuves kombains: -
Grāpji, pannas: 2 padārgas pannas, viena no RIMI, a par otru neatceros. Ne reizi pa galvu dabūjis neesmu, tā kā par to izturību grūti spriest. A kas ir grāpji? :D
Zupaskarotes, cirvīši, nazīši: Ir viens komplekts, mārrutksviņu zin kā sauc, plus vēl visādi citādi atsevišķi eksemplāri, tajā skaitā arī viena Lido zagta dakšiņa.
Plīts: Četrriņķu elektriskā keramikas plīts virsma. Rakstīts, ka ražojis kaut kāds mistisks Fagors. Ir arī elektriskā cepešplīc. Tās pašas firmas. Baigi labā! :D
Mikroviļņu krāsniņa: Fuj! Vot šitais nav un nebūs!
Ledusskapis: Balts Indesit skapis manā augumā. Uzdāvināja sievas radi uz kāzām! Začot! Kaut jums visiem būtu tadi sievu radi!! :)
Trauki: Padomju laiku porcelānu izmetām. Palika 2 komplekti trauku. Viens komplekts zils, otrs - dzeltenīgs. Kopā ar krūzītēm!
Maizes kaste: Metāliska tāda. Stokmanā gādāta.
Cukurtrauks: Tāds tizls stikla trauks uz kājas. Jācer, ka drīz tiks nomainīts.
Kafijas bundža: Metāla kārba ar tādiem kā lodziņiem, pa kuriem var redzēt bundžas saturu
Tējas bundža: Metāla kārba ar tādiem kā lodziņiem, pa kuriem var redzēt bundžas saturu

Trešdiena, 21. Feb 2007, 08:08
[info]divi_g

Man tomēr liekas aizdomīga tā gāzes liesmas krāsa. Manuprāt, tā ir kārtējā tīklveida struktūru sazvērestība pret latvju tautas veselīgo un dabisko dzīvesdziņu. Vajadzētu arī gāzi aizliegt, un atgriezties pie malkas plīts, kā to mūsu tēvutēvi darīja.

Trešdiena, 21. Feb 2007, 08:27
[info]elfz

Nu nezinu gan. Esmu pārliecināts, ka žīdi padomju laikos pretojoties komunisma iekārtai kokus intensīvi sabārstīja ar ķimikālijām. Kurinot tagad tos malkā, toksīnu būs vairāk nekā ķīniešu šķiltavu gāzē.