Trešdiena, 17. Jan 2007, 10:05
Opel

Reklāmās apgalvojot, ka Opel vairs nav nekādi sūda auto, Adam auto nostāda veco Opeļu (Astra, Vectra, Omega, Kadett, utt..) īpašniekus dīvainā situācijā

Trešdiena, 17. Jan 2007, 10:34
[info]divi_g

A kāda AdamAuto gar viņiem daļa, pragmatiski skatoties ;))

Trešdiena, 17. Jan 2007, 11:15
[info]kangaroo

Nezinu kā ar Adam Auto, bet es savu nebūt ne pirmā svaiguma Opel Vectra (1991.g.) jau 6 gadus laboju pie oficiālā dīlera Hansa Auto, kas ātri un bez brāķa visu vērš par labu.

Vienreiz aizdzinu remontēt uz citu vietu- Kemi uz G.Astras ielas. Bet vairāk tā nedarīšu- mašīnu servisa telpās sasita. Labi, ka ievainojumi nebija lieli- plaisa priekšas buferī. Bet ja būtu nedaudz stiprāk uzmaukušies virsū, tad mašīna būtu nokritusi no pacēlāja (~1,4 metru augstuma). Tiesa, tā mašīna (~1995. gada Hyundai), ar kuru manējai uzskrēja virsū, bija konkrēti lupatās. Un Kemi tomēr vēl ir labs serviss. Es iedomājos, kas notiek kādos kaktu kantoros... Secinājums- AdamAuto ir pat ļoti liela daļa gar to visu ;-)

Trešdiena, 17. Jan 2007, 12:21
[info]divi_g

Nu nez. Imho šie gadījumi ir vairāk izņēmums nekā likumsakarība. Man nav bijis iebildumu pret Kemi, Gros un arī viena otra kaktu kantora darbu kvalitāti. Šobrīd dažu iemeslu dēļ braukāju remontēties dīlerservisā un, cik esmu manījis, tāda gadagājuma kā manējā ('99) un vecāku mašīnu tur tikpat kā nav.

Trešdiena, 17. Jan 2007, 11:09
[info]igorz

Panesīsies fleims, bet nopērkot Opeli tu jau zini, ka esi nopircis Opeli un ar to samierinājies, bet tie pārejie ar citiem auto, vēl nezin un nenojaušs, ka pakāpeniski viņu auto kļust par Opeli.