Pirmdiena, 23. Okt 2006, 12:23
H2O

Kafija gatavota no krāna ūdens garšo daudz draņķīgāk par Venden ūdenī gatavoto uzlējumu...

Pirmdiena, 23. Okt 2006, 12:59
[info]maris

Mana tehnoloģija ir tāda, ka paņem Venden karsto ūdeni, ielej čaiņikā, uzvāra līdz galam un tad lej virsū maltajai kafijai ar cukuru un nedaudz sāls, un uzliek šķīvīti, lai ievelkas... :)

Pirmdiena, 23. Okt 2006, 13:05
[info]optron

Hmm? A kam saals? Tip lai kad atdziest, nepaliek pretiiga ja?

Pirmdiena, 23. Okt 2006, 13:11
[info]maris

Nu tas sāls tādu savādāku garšu dod. Iesaku pamēģināt. Ir kam patīk, ir kam nepatīk...