Pirmdiena, 31. Okt 2005, 14:05
Drink & drive.

Kā jau zināms, nesen policijā tika iepirktas jaunas sedziņas šmigotāju-lidotāju vajadzībām. Svēdien kā reiz viens puspazīstams uz pohmeli iekrita. 1.5 promiles, darba devēja auto. Šodien piesprieda: 5 dienas rūtainas saules, gads bez tiesībām un pustūkstotis tugriku. A darba devējs - bez auto. Sācies bezalgas atvaļinājumu laiks!

Pirmdiena, 31. Okt 2005, 14:44
[info]kugis

Rupjais vārds "dirst"? Piedod, ak, smalkā dvēsele...
Es nelielu un neattaisnoju policisti, kuri ņem kukuļus. Es vēlējos norādīt uz to, ka sākotnēji vajag audzināt vadītājos kultūru un neizraisīt sākotnēji situācijas, kad jāsaskarās ar CP par noteikumu neievērošanu.
Par to "dura" - tie ir tavi vārdi.

Pirmdiena, 31. Okt 2005, 14:50
[info]heartstripper

[man līdz līmenim aplikt svešus iekš SC laikam vēl ilgi jāaug..] par tēmu - tā kukuļņemšana jau pieriebusies, jau cik gadus, kopš padomjlaikiem, ņem un ņem. man liekas, tur jau visiem tas ir ģenētiski iedzimts. Savā laikā pazinu daudzus no Bauskas ielas csdd. Nu jopcik popcik, kādas tik štelles jamie netaisīja! Auto nelikumīgi ieveda un pārdeva, tiesības pārdeva! I normālas naudas uzvārīja.. Kāpēc? Jo sistēma to pieļāva. Tur visi un viss ir nopērkams. Man domāt, nekas to nespēs mainīt. Ne tuvākajā desmitgadē. Un dusmas par to..

Pirmdiena, 31. Okt 2005, 14:54
[info]kugis

Tad ej un maini to sistēmu, nevis stāvot no malas teikt, ka tas ir slikti! Kāpēc tad necēli traci par to kukuļdošanu un ņemšanu iekš csdd? Būtībā tu noklusēji noziegumu, m?

Pirmdiena, 31. Okt 2005, 14:55
[info]heartstripper

a Tu esi mēģinājis pierādīt??? zināmi stāsti par šo un kur tas viss beidzas..