Ceturtdiena, 5. Aug 2004, 16:35
Neste vs. Unibanka

[Error: Irreparable invalid markup ('<img [...] ">') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

Tā nu ir sanācis, ka esmu abu <i>topikā</i> minēto firmu klients.. Unibankā algas konts, Nestē - degvielas karte.
Nedēļas sākumā, kad ienācās aldziņa, izdarīju pārskaitījumu Nestei, lai varētu bez kreņķiem liet šļuru mašīnā. Tā sacīt - katram gadījumam..
Diemžēl ne viss notiek tā, kā pasakās...
<lj-cut text="..tālāk..">
Šodien braucot uz darbu jau diezgan ātri sāka degt degvielas lampiņa.. Domāju - gan līdz darbam savilks.. Un savilka..
Bet lai aizbrauktu pusdienās gan nesavilka.. Paliku luksaforizētā krustojumā.. Paldies dievam pāri krustojumā atradās uzminiet kas? Jā - Nestes A24 :) Divatā ar kolēģi aizstūmām manu govi līdz <i>kolonkai</i>. Kamēr es ķimerējos ar karšu automātu, kolēģis jau bija ielicis pistoli tajā vietā, kur parasti lej degvielu un prasa, cik liet.. Saku, naudas tur tagad daudz - lej pusbāku, t.i. 40 litrus..
Sacīts darīts.. Tikai pie kaut kādiem 6 litriem pasākums pēkšņi lēnām sāka apstāties.. Kad pārliecinājos, ka degvielu vairāk pa pistoli nepados, gāju likt iekšā savu Nestes degvielas karti, lai dabūtu čeku un redzētu kas tur ir... Protams, čekā skaidri un gaiši rakstīts BILANCE: 0.00 Ls.. Bļāāāāādj.. Nauda nav ieskaitīta.. Labi, ka pirms tam bija kādi pāris lati palikuši..
Labi, pēc pusdienām sāku dzenāt rokā savu sūri grūti nopelnīto naudiņu.. Zvanu uz Nesti, prasu, kas par lietu.. Viņi atbild, ka jā, nauda nav ienākusi.. OK. Izdrukāju no internetbankas savu maksājumu vēsturi un aizfaksēju, kā pierādījumu tam, ka nauda tomēr ir ieskaitīta.. Zvans atpakaļ - ziniet, nauda tomēr nav ieskaitīta.. Saka, lai es sazinos ar Unibanku.. OK. Zvanu uz unibanku, izsaku savu sāpi, otrā galā to visu cītīgi pārbauda un atbild: Visam ir jābūt vislabākajā kārtībā, nauda ir ieskaitīta Nestes kontā jau tās pašas dienas pievakarē, kā arī visi rekvizīti ir pareizi un problēmām nevajadzētu būt.. Lūk tad es kļuvu ļoti dusmīgs.. Zvanīju uz Nesti un pateicu visu, ko par to visu domāju. Lai viņi paši meklē to naudu, johaidī! Man nav laika pisties ap Unibankas un Nestes savstarpējām attiecībām, un ja man tā ir jāčakarējas, tad 100 gadi man tāda degvielas karte ir vajadzīga, varu tik pat labi uzpildīties Statoilā. Pierādījumus es aizsūtīju - risiniet. Un nelieciet man tagad pēc visa tā vēl doties uz Unibanku pēc apzīmogota apstiprinājuma, ka nauda ir ieskaitīta.. Paldies. Pii pii pii pii...

Kāds būs turpinājums, to neviens nezin, bet tas noteikti sekos..

Ak jā, te arī mana 2.5 litru <i>govs</i>...
<img src="http://mail.tpc.lv/glupais/files/pictures/bmw_gows.jpg"">

<b>[Turpinājums]</b>
Vakarā vēlreiz iebraucu tanī pašā Nestes degvielas uzpildes stacijā, ieliku degvielas karti tur, kur to parasti jāliek un tavu brīnumu, varu liet degvielu, cik tik vien sirds kāro :) Paldies, ka uzklausījāt!