| |
[26. Aug 2025|23:08] |
"Kotletes un minets" laikmeta kotlešu recepte.
1. Smalki sagriež sīpolu, pannā apcep zeltaini brūnus. 2. Baltmaizes šķēles saplucina, liek bļodā un aplej ar pienu, lai izmirkst. 3. Cūkas maltajai gaļai pievieno apceptos sīpolus, izspiestu ķiploku (daudzums katra paša ziņā), izmērcētu un saspaidītu baltmaizi, olu, skābo krējumu, sāli un piparus. Visu sajauc. 4. Cep pannā no abām pusēm brūnas. Liek pīlē ar nelielu ūdens daudzumu, sautē.
Ēd pa nakti, kamēr neviens neredz, tikai traukus pārāk negrabini.
Vai kādam jau iestājies vecums, kad kotletes der arī bez mineta? Jā zinu, viņi ir miruši(daži), bet mūsu karogs ir meiteņu brunči, tas ir karogs, kas mūžīgi plīv. |
|
|