|
28. Nov 2024|18:19 |
Tviterī jautājums, atbildu šeit.
https://nitter.poast.org/lasitajs_nr1/status/1861382544123470204 Runājot par uzturu - kāds var izskaidrot fenomenu, ka kviešu milti Latvijā izraisa nepanesamību no pirmās maizes šķēlītes. Bet Itālijā var rukāt iekšā picas, pastas un kruasānus bez bēdu. Tā ir psihosomatika vai reālas zemkopības atšķirības?
Lai pateiktu precīzi jātaisa analīzes, gan Latvijā audzēto un pārstrādāto graudu miltiem, gan itāļu. Es domāju, ka tāpat kā ar citām pārtikas precēm ir divu līmeņu kvaltitāte - priekš R Eiropas un A Eiropas. Kviešu izstrādājumu kvalitātes pazemināšanos esmu pamanījis, bet domāju, ka tas man individuāli, izrādās nē. |
|