mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Apr 2024|22:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tāks!

Mans sociāli nozīmīgais aptaujinieks tiek noslēgts(apskatīt varat, komentēt tur nevarat). Labprātīgās dalības darbu veica trīs trusīši, dažādās krāsās.

Nozīmīgs šis darbs ir tāpēc ka ..., nu labi tas jums nav jāzina. Bet rezultātus jūs varat novērtēt paši(-as), ja izmantosit šīm atbildēm http://klab.lv/users/mapats/795987.html?nc=3 šo materiālu https://en.wikipedia.org/wiki/Rorschach_test . Nāksies gan nedaudz pakustināt pelēko vielu un palasīt ko vairāk par vikipēdiju, bet tas noteikti ir tā vērts.

Tas attiecas arī uz cilvēkiem, kuri attēlu apskatījās un kuri papūlējās tur kautko saskatīt, bet kuriem emocijas no ieraudzītā, vai kultūras līmenis neļāva ierakstīt savu atbildi. Pašizaugsmes nolūkā, tā teikt, arī trusīšiem.

Papildus info trusīšiem. Kad sapratīsiet ko tieši esat atklājuši, jūs nobīsities, tad kļūsiet dusmīgi, jo sapratīsiet ka es arī to zinu, bet agrāk, vai vēlāk pieņemsiet to kā jūsu nu jau apzinātu dzīves patiesību un varbūt no tā kautko mācīsities. Vai arī ne vella nesapratīsiet un turpināsiet būt tādi paši un arī tas būs pieņemami.

Ja nu dalībnieki padzēš sava stāvokļa pierādījumus, lūk kopija - https://failiem.lv/u/6r94r692vd
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]bauda
Date:16. Aprīlis 2024 - 03:55
(Link)
Tas, ka tu tur pie sevis esi izdomājis kaut kādu nevienam nesaprotamu amatierpsiholoģisku teoriju, nenozīmē, ka par tevi nerēc visa ciba :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Aprīlis 2024 - 09:25
(Link)
Diagnozētais, vai esi pārliecināts, ka neesi kautko pārpratis?