mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[24. Mar 2024|14:08]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Arvien stiprāka aizdoma, ka globālisti vienojušies ar putinu bez ukraiņu interešu ievērošanas, vai drīzāk putins ir viens no globālistiem, kurš spēlē opozīciju un iznīcina krievus. Attiecīgi tiek gatavota augsne ukraiņu uzmešani, tas ir pārtraukt ieroču un munīcijas piegādes, lai ukraiņi zaudētu teritorijas un cilvēkus. Kāpēc un kad vēl īsti nav skaidrs, bet tendence ir redzama, cerams ka mainīsies, ja rietumu cilvēki uzspiedīs savām globālistu valdībām un tās ņems vērā cilvēkus.
Linkir doma

Comments:
From:[info]kovidiots
Date:24. Marts 2024 - 18:36
(Link)
Nez vai pārtrauks un uzmetīs, ticamāk tādā pat garā turpinās vēl kādu laiciņu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:24. Marts 2024 - 19:01
(Link)
Tas ir piegādās tik mazā apjomā, ka ukraiņiem visu laiku būs jāatkāpjas, vai īsāk sakot uzmetīs, jo solīja piegādāt, var piegādāt, bet nepiegādā.
From:[info]kovidiots
Date:24. Marts 2024 - 19:17
(Link)
Nē, es to domāju tā, ka ja fronte +- stāv uz vietas, tad ieroču ražotāju produktiem ir neliels, bet stabils pieprasījums. Ja jāatkāpjas, tad nu tā. Vai Avdiivku utml sīkumus mēs uzskatām par stabilu atkāpšanos? Es nē.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:24. Marts 2024 - 19:50
(Link)
Cik saprotu, tad šobrīd ukraiņi iztiek ar iepriekš piegādātajiem krājumiem, izmantojot to kas paredzēts vienā dienā nedēļas laikā. Iztrūkumu kompensējot ar savu kājnieku drosmi un dzīvībām, kas attur pretinieku ar kājnieku ieročiem un droniem, nevis smago artilēriju, kurai trūkst lādiņu. Lai nebūtu pārpratumu piebildīšu, ka smagā artilērija ir efektīvāka un ļauj saudzēt savus kājniekus.