mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

9. Mar 2023|19:10

gnidrologs
Gandrīz visus pētījumus sponsorē farmācijas kompānijas, līdz ar to tie ir plika graša vērti. Mūsdienās nav pieņemts uzklausīt neatkarīgus speciālistus, kas nav ieinteresēti peļņā, jo tie ir tikai gaisa jaucēji un konspirācijteroristi no augstmaņu un aparčiku ģildes viedokļa.

Tam vēl labāks piemērs ir cik maz vai nemaz nav pētījumu par dažādos pasaules reģionos atrodamajām dabas veltēm, kuras izsenis lietotas dažādu ligu ārstēšanai un vienkārši kā preventīvs ilglaicīgs līdzeklis veselības profilaksei. Vairumā populāro rakstu, kur tiek pieminēti visādi ženšeņi, ingveri, vērmeles etc. tiek uzsvērts, ka "nav zinātnisku pierādījumu šo augu efektivitātei", tikai pieklājības labad pateikts, ka ir pieņēmums, ka tie palīdz.

Normāli ne? Par tūkstošgadēm pazīstamām aktīvajām vielām augos mūsdienu advancētajai medicīnas zinātnei vēl ar vien nav ne mazākās saprašanas, bet par 11 mēnešos kaut kādā zasekrečenā valdības/korporāciju laboratorijā uzburtu čūsku eļļu ir viss skaidrs pirmajā nedēļā, par ko bliež visos politiķu un mediju skaļruņos. "Lietojiet šito, tas laps!"

Neattiecas tikai uz kovidafēru. Šāda veida prakse ir jau vismaz gadsimtu, kopš farmakorpi, politiķi un mediji sākuši gulēt vienā gultā. Šo blēdību, intelektuālā negodīguma un administratīvo iestāžu krupcijas rezultātā miruši un smagi sabojāti droši vien vairāk cilvēku, nekā pasaules karos, bet to nevar parādīt ar līķu kaudžu fočenēm tranšejās, tāpēc tas nav noticis.
Piemēram, kurš vairs atceras, ka tabaka/smēķēšanas, savā laika bija ārstu un farmaceitu apsveiktas, jo ir safe-effective un pat šo to uzlabo.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.