mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

10. Mar 2023|12:44

prtg
1) Pārbaudīt faktus, atspēkot melīgos, pie tam kampaņu veidā, ja nepieciešams, iesaistot profesionālu PR aģentūru. Vietējais Stratcom ar to jau šādi nodarbojas - vispirms hibrīd- un nu jau īstā kara sakarā. Zaļie to dara pret korporācijām. Zaudēt reputāciju ir sliktāk, nekā naudu, jo tas nozīmē zaudēt gan uzticamību, bet ilgtermiņā - arī ievērojamā apjomā zaudēt naudu (t.i. negūt ienākumus).
2) Veidot jaunu tiesisko regulējumu unuzlabot esošo. ES institūcijas ierobežo globālās korporācijas attiecībā uz datu privātumu un privāto datu tālāku izmantošanu, piespriež ievērojamas soda naudas par pārkāpumiem, un rada arī publicitāti šiem pārkāpumiem.
3) Nodrošināt starptautisko vienošanos un normu ievērošanu. Tas ir sarežģītākais, jo ir valstis, kas ir parakstījušas, bet neievēro.
Tāpēc vispirms tās nepieciešams ievērot vismaz tām valstīm, kas iestājas par to konsekventu ievērošanu. Piemēram, Budapeštas memorandums bija un ir ne vien pietiekams pamatojums, bet arī saistošs ASV un Lielbritānijas bruņotajiem spēkiem nekavējoties ierasties Ukrainā nākamajā dienā pēc Krievijas iebrukuma, slēgt gaisa telpu virs visas Ukrainas, izņemot strīdīgos apgabalus (Krima, Donbass) un uzsākt patrulēšanu, šaujot bez brīdinājuma, ja kāds to pārkāpj. Bet es saprotu cēloņus, kāpēc to nedarīja, - šo valstu priekštāvju vēlētāji neviens negrib tikt ierauti globālā karā ar valsti, kurai pagaidām ir vislielākais kodolieroču skaits pasaulē.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.