mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

10. Nov 2020|21:46

mazeltov
Tu vēl neesi pateicis kāpēc vai no kā es varētu baidīties?

Manuprāt, vēlēšanas bija demokrātiskas un godīgas, lielākā elektoru kolēģijas balsu tiks Baidenam ņemot vērā to, kuros štatos par viņu nobalsoja vairākums. Liela mēroga krāpniecība? Kā gan tas varētu būt iespējams, ja praktiski visos iecirkņos ir novērotāji (no abām partijām), pārējie darbinieki un atsevišķu iecirkņu darbu varēja vērot tiešsaistē? Un, tu zini kā skaitīja balsis katrā iecirknī?
Tas, ka dati var mainīties - ko tad tu gribēji? Lai nepublicē nekādus interim rezultātus, bet tikai pašās beigās, kad viss 100% saskaitīts? Tad tu ticētu?
Kā tad, tavuprāt, drīkst izziņot rezultātus un kas? Ziņās vispār par to nedrīkst rakstīt? Vai arī par to drīkst ziņot tikai konkrēti mediji? Kuri? Cenzūra nepieciešama? Laipni lūdzam Ķīnā un Ziemeļkorejā!

Absentee ballot jeb voting by mail - par procesu es izlasīju ASV valdības lapā. Šim avotam tu arī netici?

https://www.usa.gov/absentee-voting
Piemēram, daudzi štati koronas vīrusa dēļ izsūtīja aploksnes vēlētājiem automātiski. Vai tu gribi vainot viņus par to, ka viņi izmantoja pilnīgi likumīgas tiesības balsot šādā veidā?

Un par pa pastu saņemto balsu skaitīšanu - noteikumi štatā no štata atšķiras (šis links bija ASV valdības mājas lapā): https://www.ncsl.org/research/elections-and-campaigns/absentee-and-mail-voting-policies-in-effect-for-the-2020-election.aspx

Jā, daudzos štatos balsojums jāsaņem, vēlākais, līdz 19:00 vēlēšanu dienā, bet citos štatus šos pasta balsojumus pieņems arī tad, ja tiek atnāks vairākas dienas vēlāk.

Es pieļauju, ka daudzi ASV iedzīvotāji nemaz nesaprot, kā tas darbojas, jo nekad nav iedziļinājušies, bet prot tikai ķērkt, ko galvenais ķērcējs tviterī nokliedzas.

Un, ikdienā es lasu Guardian. Tur arī čekoju rezultātus (jo Guardian ir resursi apkopot rezultātus, bet man nav laika čekot 50 štatu mājas lapas. Pensilvānijas datus gan aizgāju izpētīt viņu štata valdības mājas lapā: https://www.votespa.com/About-Elections/Pages/Election-Results.aspx

Nē, es noteikti nedomāju, ka patiesība ir kaut kādos tviteros.

Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.