mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

30. Apr 2020|14:20

extranjero
To video ir ielikusi formica: http://klab.lv/users/formica/83030.html

Es to noskatījos, bet ciparus neuztvēru. Man ir grūtības uztver izrunātus skaitļus, bet man arī nelikās īpaši nozīmīgi. Viss atkarīgs, kas ar tiem tiek domāts – varbūt mirstība šajā brīdī vai noteiktā laika periodā. Kopējo mirstību mēs jau tāpat aptuveni zinām – 0.4–1.0% – galvenokārt vecie un slimie cilvēki. Tas ir tikai laika jautājums, kad smagāk skartajās valstīs tie tiks sasniegti.

Visi pārējie punkti likās pamatoti. Tas, ka daudzas slimnīcas tagad ir tukšas ir fakts. Tāpat – daudzi cilvēki nesaņem ar Covid-19 nesaistītu medicīnisko palīdzību arī ir fakts. Pat Snorke par to žēlojās.

Fakts arī, ka stingrā karantīna nav īpaši efektīva. Itālija, UK vai Spānija jau drīz būs sasniegusi 20% inficēto par spīti karantīnai. Pat Zviedrijā bez stingras karantīnas inficēto vēl ir mazāk.

Arguments, ka video neatbilst PVO politikai, ir tiešām pilnīga cenzūra. PVO ir devusi pretrunīgus ieteikumus, ka tieši otrādi – mums ir jādiskutē, vai šie ieteikumi ir pamatoti. Šobrīd arī masku lietošana ir pretrunā PVO ieteikumiem. Tad mums ir jācenzē arī Latvijas politiķi, kas iesaka masku lietošanu.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.