mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

29. Apr 2018|18:39

mapats
1. Uzstādot absurdus nosacījumus neveidojas normāla diskusija - urļiki šaujamos nedabūs, jo pārbaudes tos atsijās(kriminālie, policijas uzraudzība, psihi, ...)
2. Tirliņi, ja iegādāsies būs spiesti mācīties ar ieroci apieties un uzņemties atbildību, ja gribēs un spēs nokārtot pārbaudes un liela iespēja ka tirliņš sāk apzināties sevi kā tizlu un arī mainīties.
3. Ja sabiedrībā parādās daudz ieroči, šie ieroči tiks lietoti, dažādās situācijās un ieroču lietošana veiks dabisko izlasi tizleņu rindās, ja tādi būs iegādājušies ieroci.
4. Dabiskā izlase sāksies arī saistībā ar noziedzību, kā grupu kura centīsies nesasmērēties, lai iegūtu "tīru" ieroci, bet ieroči atkal jau tiks lietoti un atkal jau darvinisms būs novērojams cilvēku lokā.
5. Ja būs iespēja uzrauties uz bruņotu cilvēku, noziedzniekiem nāksies riskēt ar dzīvību un riskēt dabūt lielāku sodu, ja viņš veiks bruņotu uzbrukumu.
6. Būs nevainīgi upuri.
7. Būs dota iespēja nekļūt par izvarošanas upuri.

Pirms ko atbildi padomā, lai man atkal nav jāaizrāda par absurdiem, kas pat nav pamatoti ar visnejēdzīgākajiem apsvērumiem un pacenties nepiesiet man to ko neesmu rakstījis, vai pamato.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.