viss mans ([info]mandariina) wrote 5. Jūlijs 2010, 23:57

tātad, laikam jau tā ir, ka visi cilvēki bija pārpriecājušies par koncerta vietu un traļi vaļi, ka ņem un sākās vētra un koncertu no ūdenskrituma pakājes ņem un pārceļ uz reikj. centru. tātad, ļoti īsā stāstā stāstot, desmit minūšu laikā atradām savas waterproof jakas, ielecām mašīnā un tesām prom uz pilsētu. nokavējām amiinu, jo, kā izrādās, katrai muzikālajai apvienībai vien atvēlētas 15 minūtes, - nu tu smejies vai raudi, dīvaini tiešām. un tad vēl trīs ansambļi, ko nudien gribēju redzēt, izrādās nemaz nespēlē, jo viņiem ir iepriekš uzfilmēti materiāli, ko rādīja internetā, bet ne uz vietas koncertā. bet, par spīti visam, bija ļoti jauki un cilvēki nebija daudz un tad arī beidzās lietus un bērni priekšā nolaida lietussargus! es nudien biju šokā, islandē reti kurā mājā vispār ir atrodami lietussargi, te tos vienkārši neizmanto, beet, tur, koncertā bija kā nosēts ar lietussargiem! jā, tātad, lietus beidzās un mazliet pa uzspīdēja saule un ļoti viegli bija tikt pirmajā rindā, nekur nespiežoties un nedrūzmējoties. un tā kā varēja tikt tik labi tai pirmajā rindā, tad arī pēc mirkļa sāku saņemt ziņas ar visādiem - "he, he, tava zaļā jaka" un "iebaksti līvai" un "čau, signe, es tevi redzu datorā." visiem bija labi garastāvokļi un omas.
damiens isl tradicionālajā džemperī izskatījās ļoti pat lieliski.

un kopā arī viņi, glens un damiens jauki


un jūtūblinks viens, kur mēs un smukais fotogrāfs atklājam video materiālu lieliskajai dziesmai un jūtūblinks divi, kur mēs noslēdzam damiena uzstāšanos.
pēc visa pasākuma gaidījām sigur ros, jo redz, bija izbaumots, ka viņi būs kaut kādi sīkret viesi, bet protams, ka nebija gan. un tad gājām uz bāru dzert alu un bija tik forši, ka ārprāts gatavais.
naktī debesis, mājupbraucot, ap četriem pieciem rītā bija šādas:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: