MēS vIsI mIrSiM! -
October 15th, 2009
12:56 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nujā, tagad es zinu, kurš ēdiens ir pavāram viens no sāpīgākajiem. Cepta kukurūza, nah, ja pannai neuzliek vāku.
/bet iznākums gan gards... :D
Jauku dienu Tev!

(7 comments | Leave a comment)

Comments
 
From:[info]eermaniitis
Date:October 15th, 2009 - 01:11 pm
(Link)
cepta vai grillēta? pastāst ko sīkāk!

es vasarā pirku svaigo un vārīju, bet rudenī viņa tāda pacieta, vai arī viltnieks man lopbarību būs iesmērējis
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:October 15th, 2009 - 01:30 pm
(Link)
man šķiet viņš domā popkorna pagatavošanu, ko labāk darīt katlā ar vāku
From:[info]eermaniitis
Date:October 15th, 2009 - 01:54 pm
(Link)
ak, es! popkorns! ;)
es to mērkaķbarību nelietoju ;) lai gan imho galvenais tajā pasākumā ir tās mērces vai tas ar ko apkaisa
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 15th, 2009 - 04:38 pm
(Link)
Pārgriezu vālīti uz pusēm, lai lien pannā un cepu eļļā, nemitīgi apgrozot, kamēr kukurūzas graudi paliek skaisti zeltaini. Sāli uzber pēc cepšanas. Mmmm...
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 15th, 2009 - 04:38 pm
(Link)
Sāli kukurūzai nevajag likt klāt vārīšanas laikā, tad nebūs pacieta.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:October 15th, 2009 - 01:24 pm
(Link)
Cepšana vispār ir sāpīga lieta, sevišķi, ja bijis slinkums kreklu uzvilkt
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:October 15th, 2009 - 04:39 pm
(Link)
vai bikses, nedod die's...
Powered by Sviesta Ciba