italiano

TU noliec no rīta eksāmenu itāļu valodā, dabū labu atzīmi, vakarā aizej uz kafūzi un smej par ēdienkarti, kurā kāds acīmredzami ir centies izlikties gudrāks, nekā ir:) tur rakstīts: spagettia alla carbanera(lasās apm spadžetia alla karbanera, tulkot nespeeju), kad vajag būt spaghetti alla carbonara:) par izpildiijumu sheit neko neteikshu, tas uz lietu neattiecas (es neeju uz tik smalkiem restoraaniem, kur itaalju eedienus taisa itaalji vai vismaz kaa itaalji), bet veel es tur atradu ekspreso kafiju. Espresso! :) un kapučīno viņi nevarēja uztaisīt, jo nebija piena:)

šī nav sūdzība, tikai filologa, kas ciena itāļus un mīl viņu ēdienus, prieciņi pirmdienā:)

Comments

:)
jums tāds kopīgs itāļvalodas svinēšanas pasāciens jeb tava ašā ideja - ka vajag? :)
paps vienkārši savas sievietes aizveda uz kafē! un ne jau es pirmo silto ēdienu listē ierakstīju šito brīnumu, par ko mana pasniedzēja nez ko teitku :D man tiešām gribējās jemt rakstāmo un labot!
cik mīļi un jauki :)
jā, tā tas sākas. un kā jau pati redzēji Tornī, beidzas ar nelaimīgu acīs skatīšanos, jo esi pārēdies, un visi citi tāpat :)
nu vismaz ir, kam nelaimīgi acīs skatīties :)
khehe.. un man liekas, ka tas par to gribēšanos ņemt rokā rakstāmo un labot, ir kkāds.. nezinu.. nu, vienvārdsakot, gribēju teikt, ka ar mani ar tā bieži vien ir:)
o bozhe :) ak mees :D kaa tad bij juusu val veesture? :) jau swen gribeeju teikt, nee ne svenam, bet taa :D shitais Tavs userpic man atgaadina Spiridu, muusu tekstologji!
khehehehe..

val-vēsture - laikam jau labi.. nezinu īsti, es tur kā iesāku, tā ieskrējos, un beigās reāli laika pietrūka, tā ka puse tāda aprauta un tā.. tas mums tur visiem laikam tā... bet vispār, šķiet, ka gan jau ka būs labi:) un pēc tam vēl mani iepriecināja ar 9 herņā.. nu vispār:)

July 2016

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba