January 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted on 2007.05.13 at 21:54
kj-->"šitā ir forši, ne?
bez nekādām saistībām, reāli neesošā telpā just/baudīt garīgu tuvību ar kādu. neviena reāli nav, t.i., visi ir tik īsti, cik tu gribi, lai viņi ir. tas tīmeklis ir viens īsti labs izgudrojums.
katru vārdu var izdzēst, tiesa, nevar neko paņemt atpakaļ, lai gan- īstenībā tas nevienu neuztrauc, kamēr KĀDS nesāk skatīties patiesībai acīs vai rakstīt kaut ko tik garlaicīgu kā šo.
nekas. atbildi, ja gribi, par divām pirmajām rindiņām."

brīnums-->"es aizvien biežāk sastopos ar situācijām, kad manas domas nesaskan ar to, kas notiek, vai manas atmiņas nesaskan ar to, kas bijis, nezinu, to jāsauc par vājprātu, vai kā, bet ja es savu problēmu vēl apzinos, tad nevajadzētu būt tik traki."

saņa-->"eu marika?
nu labi, to kas es tevi mīlu tu zini, ja? forši
a to ka tu man esi viena no dārgākajiem pasaulē? nu labi, forši.. eu, tikai neaizmirsti, ja? nu labi
un tavas īstās acis, bez kaut kādas debīlas gaismas, man patīk labāk.. jā, nu tās ir no skaistākajām pasaulē.. zināji, ja? nu labi, to tu labāk pierkasti, ja? lamacis
un vispār es tevi nekad neaizmirstu. nu zini. nu ja.. un man ir tik duadz atmiņas ar tevi.. nu ja, tev arī? forši, ja
un vispār, marika - mēs diez gan ilgi esam.. zināji? nu atceries, ja? nu padomā.. labāk aizej pierkasti
nu ja."

spainis-->"es parasti cilvēkus nesaucu, ka viņi ir jukuši, jo sakot to mēs nezinām, kas ir uzņemties būt jukušam! jā, "Gauja", vakar es tur biju, es spēlēju šahu! mana spēlē. patīk loģika! kaut kā jau gribās, lai kāds izveido šo apvērsumu! visi paliek viens pie otra, bet ja kāds izveido apvsumu, es domāju, ka būs arī piekritēji! lietas nevar dalīt labi vai slikti! sapratu to un tas ir svarīgi, lai mēs lietas nesauktu, jā slikti, jā labi. ir tā kā ir! nav sliktu lietu, ir tikai lietas pa vidu labajam un sliktajam! Nu re, ideja gaisā! Lai vai kā, kad es iedzeru, sajūtas man patīk, bet pēc tam saprotu cik dziļi es sevi esmu apmānijis! neesmu skatījies grūtībās patiesi skaidrām acīm. laikam esmu mūsdienu sagandētais jaunietis ar domām, ka izglītība un grāmatas ir laba lieta! varbūt! bet kad kāds kādu nosauc par dīvainu, vai jukušu, tas ir neparasti! Cilvēkam ir ļoti raksturīgi būt malā no sabiedrības normām bla bla. esmu runājis un dzirdējis dažādas domas, bet mēs nevaram no tās aizmukt, vai vienkārši nebūt tajā, jo naudu tak mēs lietojam un, lai cik ilgi censtos to nelietot, mēs to lietosim. strupceļš .. gribēju rakstīt eseju, ko Tētis ieteca par to, kā cilvēki izmanto viens otru, kā viņi izmanto. visi, visi, pilnīgi visi izmanto viens otru. vakar smagi iebēdājos par dzīvi, par jēgu, bet par šiem jautājumiem domāju, ka nevajag domāt. sapratu to un mēģinu nedomāt par to, cik bezcerīgi ir eksistēt! OK dzīvot. mēs varam būt laimīgi par dažādām sīkām lietām un tā tam jābūt. šodien noskatījos CAST AWAY, apraudājos un domāju kāpēc man tā nav, kāpēc man nav mīlēstības, jo gribētos un laikam tā ir viena no lietām, kas cilvēku padara laimīgu! vispār nerunāju par fiziskām baudām, bet par to ka apziņa, ka Tev ir kāds kuram esi svarīgs, tas ir daudz un prasa rūpes no abiem, bet tas ir skaisti. banāli skan, bet man tas ir skaisti!"

Previous Entry  Next Entry