marinēti dārzeņi

Jul. 23rd, 2009 | 11:38 am
From:: majaslietas

Gurķi
tomāti
paprika
puķukāposti
galviņkāposts
sviesta pupiņas
burkāni
kabači, patisoni
nelieli sīpoliņi

Marināde: uz 4l ūdens - 9 ēdamkarotes cukura, 5 ēdamkarotes sāls, 200ml 9% etiķa, lauru lapas, pipari, ķiploki, dillles, upeņu lapas, ķiršu lapas...

Burkas lielumu izvēlas pēc patikšanas. Ļoti smuki izskatās 1lt burkās. Saliek visu burkās, pārlej ar verdošu ūdeni, vienkārši uzliek vāciņu. Patur 20 minūtes. Tajā pašā ūdenī taisa marinādi. Otrreiz pārlej un vāko ciet.

(receptes.lv)

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: