marinēti dārzeņi

« previous entry | next entry »
Jul. 23rd, 2009 | 11:38 am

Gurķi
tomāti
paprika
puķukāposti
galviņkāposts
sviesta pupiņas
burkāni
kabači, patisoni
nelieli sīpoliņi

Marināde: uz 4l ūdens - 9 ēdamkarotes cukura, 5 ēdamkarotes sāls, 200ml 9% etiķa, lauru lapas, pipari, ķiploki, dillles, upeņu lapas, ķiršu lapas...

Burkas lielumu izvēlas pēc patikšanas. Ļoti smuki izskatās 1lt burkās. Saliek visu burkās, pārlej ar verdošu ūdeni, vienkārši uzliek vāciņu. Patur 20 minūtes. Tajā pašā ūdenī taisa marinādi. Otrreiz pārlej un vāko ciet.

(receptes.lv)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}