magnolia - Visādi zvēri atkal [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Visādi zvēri atkal [Sep. 11th, 2003|05:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:September 11th, 2003 - 08:46 pm
(Link)
Man arī ir. Savs.
Jau gadus 4 atpakaļ kā pēdējā lielā nauda nomaksāta, pēdējie zvērinātie apmeklēti, pēdējās rindas izsēdētas, pēdējais papīrs bankā parakstīts, nopirkts.
29 kv.metri. Un vēl balkons.
Un vēl viens ņaudošs pūkains kustams.
Tikai dīvainā kārtā manu prieku bieži mēdz bojāt tādi izsaucieni kā cik te šaurs un te jau pat vienatnē vietas nepietiek.
Nu, nevar jau visi dzīvot piecstāvu pilīs vieni paši. Un man liekas, ka tā ir labāk, nekā mētāties pa īrētiem divistabniekiem – labāk savā pašas vienistabniekā :)
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:September 12th, 2003 - 04:45 pm
(Link)
Ir jau pashauri, bet var kluut briivaak, kad sho to logjiskaaku padariishu, no dazhiem kraamiem atbriivoshos. Mums ar kakji pietiek, bet trijataa gan ir par shauru, jo viirieshi taapat kaa kakji meedz aiznjemt daudz vietas un ieziimeet plashu teritoriju.:)) Esmu dziivojusi gan pie vecaakiem, gan pie tantes, gan kojaas, gan komunaalajaa, gan komunaalajaa 2 ataa,tagad laiks pabaudiit, kaa ir vienai. Pa iireetiem meetaaties vienkaarshi neatmaksaajas. Bet tagad truukst piedziivojuma sajuutas-kaa sheit es apstaajos? Esmu izpeetiijusi Imantu, Iljgjuciemu, Rainja bulvaari un nu Agjeniiti, Tornjkalnu, kas man tagad vismiiljaakie. Iistie...:) Un tomeer veel gribas paskraidiit apkaart... Shis dz. paliek, tas nu ir stabili. Man ljoti patiik Klusais centrs, Viesturdaarzs-Lielo Pastaigu rajons.