May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Posted on 2013.06.01 at 10:20
Fīlings:: restless
Tags: , , , , , ,
Huuuh, tikko atnāca paziņojums, ka mans telefons ir kārtībā, beidzot. Paldies Dievam. Just in time.
Ļoti labi, pa ceļam uz majonēzes un krējuma iepirkšanu varēšu savākt telefonu. Laikam neiešu kājām, braukšu ar velo, tā būs tomēr ātrāk.
Būs jāsalādē visas aplikācijas atpakaļ. Bet par to uztraukšos 7dien. :)

Vakariņas bija jaukas. Anglis, polis, tunisietis un 2 latvieši. Polis gleznotājs, ar ko arī pelna naudu, uzgleznoja Viljamu, kam par godu arī vakariņas. Diezgan līdzīgs padevies, tomēr tunisietis (arī uzgleznots) šķita ne visai. Vakariņas visai greznas ēdienu ziņā. 4 course meal varētu teikt. Nevarēšu pastāstīt, kas tas viss bija, bet garšoja labi un interesanti un arī savdabīgi šis tas. Nu cepts banāns ar sldējumu un paštaisītu mērci desertā bija lieliska izēšanās. Vēl tika ēsts kaut kas, kas ir izgrebts no kādas palmas viduča, garša interesanta, bet nosaukumu nepateikšu. Un nē, es nefanoju par pūdētiem sieriem, bet 1 bija kaut cik ēdams. Diemžēl izdzēru kafiju. Un tas bija jau apmēram pusnaktī.

Viljamam ir patīkams Pboro akcenta trūkums. :D Vietējais man derdzās, bet viņš ir viens no retajiem angļiem, kas runā pareizi un ar normālu akcentu. :) Raians arī ok.

Pusnaktī Raians izdomāja pazvanīt. Sanāca forša, sirsnīga, jauka saruna. Pietrūks man visu šito puišu!! :( ļoti.
Raians atzinās, ka mani apskauž. Nē, nu tā pozitīvi.

Sakarā ar kafijas izdzeršanu šoreiz vēl laikam pus6 no rīta nebiju aizmigusi (bet vismaz jau mēģināju). Sāku lasīt jaunu grāmatu, bet likās, ka tā mani vēl vairāk nomodā uzturēs, tāpēc mēģināju vienkārši aizmigt. Un pamodos bez modinātāja aptuveni tikkos, cikos parasti lieku modinātāju, bet nekad neceļos. :D Šoreiz pamodos pāris h pirms plānotā mošanās laika. :D Laikam pilnīgs nemiers iekšā. Smadzenes nodarbinātas, ka miega režīmu nepazīst. Bet vismaz Coco šodien negulēja man pie sejas. Tad vismaz ciešāks miegs varbūt snaāca, ka vismaz pagaidām nejūtos pilnīgi neizgulējusies. Tomēr dīvaina sajūta ir. Jā, viņai patīk gulēt, atspiežoties pret seju. :)

Vēl jāizgudro 1 jautājums, jāsagudro atbilžu varianti dažiem jautājumiem, jāizgudro kāda spēle, jāsakolektē daži interesanti fakti, ar ko viņus nodarbināt, kamēr skaitu atbildes pareizās, jāsataisa našķi, jāsagatavo viss, jāiztīra māja, jāsakārto, jāizprintē, un citas lietas.

Previous Entry  Next Entry